Το Προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αυτό είναι το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ.Το Προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

 

Το προξενιό της Ιουλίας ολοκληρώθηκε στη σειρά του Alpha με το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη.

Η Ιουλία όμως αφήνει πίσω της μια μεγάλη αγάπη, αυτή με τον Γρηγόρη. Με τη σειρά του ο Γρηγόρη όμως είναι στο στόχαστρο μιας άλλης κοπέλας για παντρειά.

Η Ευτυχία Μελή μίλησε στο TIVI σίριαλ για το ρόλο που θα παίξει η Κατερίνη έτσι ώστε ο Χρήστος να γίνει άντρας της κόρης της, της Φιλιώς

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία τα μαθαίνει όλα – Διαζύγιο βόμβα

Όπως δήλωσε η ηθοποιός που υποδύεται την Κατερίνη, ο Χρήστος μοιάζει ιδανικός σύντροφος για τη Φιλιώ στα μάτια της Κατερίνης. Πιστεύει ότι μαζί του η Φιλιώ θα είναι ευτυχισμένη.

Δεν την ενδιαφέρει καν ότι ο πατέρας του Γρηγόρη έχει μπει φυλακή για φόνο. Η Κατερίνη θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνει πραγματικότητα αυτός ο γάμος.

Ο άντρας της, ο Στασινόπουλος, προβάλει αντιδράσεις για αυτό το προξενιό. Δε θεωρεί σωστό να γίνει κάτι τέτοιο με αυτά τα δεδομένα. Αλλά η Φιλιώ δε θα κάνει πίσω και το ίδιο δε θα κάνει και η Κατερίνη η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και την κολομαθαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Υβόννη κατηγορεί τον εαυτό της για την κατάληξη του Άγγελου και καταρρέει

Στο μεταξύ ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιωργίκη, ανοίγει το δρόμο για τον Γρηγόρη. Μάνα και κόρη ορμάνε στον νεαρό να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να βάλουν λόγια στον Γρηγόρη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *