Netflix: Στην κορυφή σκαρφάλωσαν οι Σέρρες

 

Netflix: Στην κορυφή σκαρφάλωσαν οι Σέρρες

Netflix: Στην κορυφή σκαρφάλωσαν οι Σέρρες

 

Η ελληνική σειρά “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη, μπήκε στο Netflix και μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα σκαρφάλωσε στην κορυφή της πλατφόρμας.

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, αγαπήθηκε πολύ μέσα από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και πλέον ξεκίνησε το ταξίδι της για το ελληνικό Netflix, κατακτώντας την κορυφή.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, πλήθος κόσμου έτρεξε να απολαύσει την σειρά και είναι ήδη στην πρώτη θέση. Το χιούμορ του Γιώργου Καπουτζίδη, η πρωτοτυπία στο σενάριο, τα μηνύματα που περνάει, αλλά και οι εξαίρετες ερμηνείες, αποτελούν εχέγγυα ικανά για την επιτυχία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανόλης τρέχει να αποκαλύψει τον αληθινό φονιά

Στις «Σέρρες» παρακολουθούμε την ιστορία ενός νεαρού γκέι άνδρα, του Οδυσσέα, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, αλλά επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του για το μνημόσυνο της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Όμως το ατύχημα του πατέρα του παρατείνει την διαμονή του στο πατρικό του. Ο ίδιος δεν είναι μοναχοπαίδι, έχει άλλα δύο αδέρφια, αλλά αναλαμβάνει εκείνος να φροντίσει τον πατέρα του.

Εκτυλίσσονται άβολες σκηνές που εμπλουτίζονται από την αμηχανία του Οδυσσέα με τον πατέρα του, μια σχέση που κλονίστηκε όταν ο τελευταίος του είπε να προσέχει τι φοράει και πώς φέρεται, αν δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν οι άλλοι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Καλλιόπη: «Το μωρό είναι αίμα μας και θα το πάρουμε»

Στην επαρχία υπάρχει ακόμα αυτή η σύσταση για το τι θα πουν οι άλλοι, άλλωστε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *