Σασμός: Ο Αντρέας προτείνει στην Καλλιόπη ανακωχή

 

Σασμός: Ο Αντρέας προτείνει στην Καλλιόπη ανακωχή

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αντρέας προτείνει στην Καλλιόπη ανακωχή.

 

Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια του και την Αργυρώ η απόφαση του εισαγγελέα να ανοίξει ξανά την υπόθεση του φόνο του Στεφανή, φέρνει τους Σταματάκηδες σε πανικό.

 

Ο Ανδρέας επίσης τρομοκρατημένος από τον Γιακωβάκη, ζητά την βοήθεια της Καλλιόπης ενώ η Θοδώρα ψάχνει ακόμα την εξιλέωση.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Γιακωβάκης στο Ρέθυμνο έδειξε ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν. Και καθώς ο κύκλος του αίματος ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες δε λέει να κλείσει αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση, από την οποία ξεκίνησε το νέο μακελειό, τον φόνο του Στεφανή.

Μόνο που πλέον εκείνοι που γνωρίζουν το ένοχο μυστικό είναι πολύ περισσότεροι και το έγκλημα του Μαθιού, είναι πολύ πιο εύκολο να αποκαλυφθεί.

Ο Αντώνης είναι ο πρώτος που καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που του κάνει ο νέος εισαγγελέας ενώ ο Αστέρης έρχεται για άλλη μια φορά σε πολύ δύσκολη θέση, απέναντι στην Αργυρώ, αφού προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτήν και την οικογένεια του, αναγκάζεται να της πει ψέματα.

Όμως για πόσο ακόμη θα αντέχει να το κάνει και πότε θα γίνει συντρίμμια, αυτή η εύθραυστη ανακωχή που επικρατεί αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Στην Αγκαλιά Άλλου Άνδρα Η Στέλλα – Νέος Έρωτας Και Ο Χαμός Του Παιδιού

Για την ώρα πάντως αυτή που σκέφτεται να κάνει ένα πρώτο βήμα για να πλησιάσει την απέναντι πλευρά είναι η Αργυρώ, η οποία παλεύει μέσα της για να καταλάβει αν την αδίκησε ή όχι και θέλει να μιλήσουν για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και η Μαρίνα με την Θεοδώρα που συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά χωρίς το περιθώριο να κρύβονται. Πλέον η Θοδώρα έχει ομολογήσει το μεγάλο της μυστικό και η Μαρίνα προσπαθεί να βρει τη δύναμη μέσα της για να την συγχωρέσει για την εμπλοκή της στον θάνατο του Πετρή.

Στο μεταξύ ο Μαθιός προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του ξέροντας πια ότι ο Γιακωβάκης σκαλίζει ξανά τον φόνο του Στεφανή, ενώ ο Αντρέας τρομαγμένος από τον εκβιαστή του κάνει την ανέλπιστη κίνηση να ζητήσει από την Καλλιόπη να συνεργαστούν, προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια του εισαγγελέα, για να μην αποκαλυφθούν τα κρίματά τους.

Εκείνη φυσικά σκέφτεται δύο και τρεις φορές πριν του απαντήσει γιατί θεωρεί ότι κάτι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την προσέγγιση. Ξέρει το μένος που τρέφει ο Αντρέας για τους Σταματάκηδες και δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα έφτανε στο σημείο να ζητήσει τη βοήθεια της για οτιδήποτε.

Η Θοδώρα βαθιά απογοητευμένη από τις αποφάσεις που έχει πάρει στη ζωή της και την έχουν αφήσει μόνη και δυστυχισμένη, προσπαθεί να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με όλους όσους θεωρεί ότι έβλαψε. Όμως μαθαίνοντας ότι ο Γιώργος, ο άνθρωπος με τον οποίο πίστεψε ότι μπορεί να κάνει μία νέα αρχή είναι με την Εύα συντρίβεται.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πέφτει σε νέα γκάφα – Έξαλλος ο Λυκούργος

Ο Παύλος από την άλλη παλεύει να λύσει ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με τα οινοποιείο και το οποίο μπορεί να τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο ενώ η Αργυρώ, αποφασίζει να στριμώξει τον Αντώνη απαιτώντας όλη την αλήθεια για την υπόθεση του Λάζαρου.

Στο μεταξύ οι Σταματάκηδες, προσπαθούν να προετοιμαστούν για το γεγονός ότι ο Γιακωβάκης προφανώς θα τους καλέσει να καταθέσουν ξανά για το φόνο του Στεφανή και ζητούν την βοήθεια της Στέλλας.

Αυτή, καθησυχάζει τον Μαθιό πως δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία αλλά το κακό προαίσθημα της Καλλιόπης της λέει ότι ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί ο γιος της είναι μεγάλος.

Και η Εύα όμως προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αντρέα ότι μπορεί να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί αυτόν που τον εκβιάζει, όμως αυτός αισθάνεται πολύ πιεσμένος και περιμένει την απάντηση της καπετάνισσας στην πρόταση που της έκανε.

Ενώ η Μαρίνα έπειτα και από την τελευταία κουβέντα που είχε με την Θοδώρα εξομολογείται στον Αντώνη ότι όσο κι αν έψαξε βαθιά μέσα της δεν βρήκε τη δύναμη να την συγχωρέσει για τις πράξεις της. Εκείνη, αποκαλύπτει την αλήθεια της και στην Βασιλική, νιώθοντας ότι δικαιούνται και αυτή να ξέρει την αλήθεια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *