Survivor 15/1: Μπουρλότο στο συμβούλιο δια χειρός Ασημίνας

Survivor 15/1: Μπουρλότο στο συμβούλιο δια χειρός ΑσημίναςΔεύτερος κρίσιμος αγώνας ασυλίας σήμερα Δευτέρα 15/1 στο Survivor, με τους Μαχητές να κερδίζουν χθες και τις κόντρες να κρατούν καλά στο πλαίσιο πάντα στρατηγικής και κινήσεων που θέλουν να δείξουν σπάσιμο νεύρων η μία ομάδα στην άλλη.

Αυτή τη φορά και μετά τον υδάτινο στίβο μάχης στον οποίο και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για τη νίκη, η Ασημίνα ξεσπά και βάζει μπουρλότο στο συμβούλιο του νησιού με αφορμή τη στρατηγική των μαχητών, οι οποίοι γιουχάρουν τους διάσημους, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και ρήματα για να τους ρίξουν την ψυχολογία.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 15-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

“Δεν μπορεί, δεν το έχει, δεν το έχει βρει, ρίχνει αλλού, τίποτα. Το τίποτα δεν το λέει κανείς σας; Αυτά λέτε συνέχεια” ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τους μαχητές να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ωστόσο ο Άγγελος από την πλευρά του μαχητών φαίνεται να στρέφεται προς το μέρος της Ασημίνας, επιτιθέμενος επί προσωπικού λέγοντάς της πως ειρωνευόταν τη συμπαίκτριά του, τη Δώρα. Η Ασημίνα ψύχραιμη όπως πάντα θα πει ότι η Δώρα είναι ειρωνική.

Διαβάστε Επίσης  Survivor – Σοκ: Επιστρέφει ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *