Έρωτας Φυγάς: Το παρασκήνιο για τρίτο κύκλο, γυρίσματα και ανακοίνωση

 

Έρωτας Φυγάς: Το παρασκήνιο για τρίτο κύκλο, γυρίσματα και ανακοίνωση

Έρωτας Φυγάς: Το παρασκήνιο για τρίτο κύκλο, γυρίσματα και ανακοίνωση

 

Επιστροφή με νέα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 και το παρασκήνιο τρέχει, σχετικά με τα γυρίσματα, αλλά κι αν υπάρξει τρίτος κύκλος.

Μέσα σε όλα, και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που σύμφωνα με πληροφορίες μας ολοκληρώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο (Σάββατο), ο ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον «Έρωτα Φυγά» και εντάσσει στο πρόγραμμά του τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής, αποκτώντας, ταυτόχρονα, τα δικαιώματα προβολής του Α’ και του Β’ κύκλου.

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο «Έρωτας Φυγάς» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21:00, για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Η Αφροδίτη συνεχίζει και το ανοίγει το στοματάκι της»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly ζητήθηκε -πολύ ευγενικά βέβαια και προς αποφυγή παρεξηγήσεων -από την Πέμη Ζούνη να κατεβάσει την ανάρτησή της για επιστροφή του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 και μετά από λίγες ώρες, ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση.

 

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 22 Ιανουαρίου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι έχουν ήδη γυριστεί 90 επεισόδια κι έχουν παιχτεί στο OPEN, τα 72. Αυτά που θα γυριστούν από τις 22/1 θα φτάσουν ως τα 110, δηλαδή, ως το τέλος του δεύτερου κύκλου.

 

Θα δούμε τρίτο κύκλο τελικά;

Αμέσως μετά, ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει αν θα γίνει και τρίτος κύκλος της σειράς. Το τούρκικο φορμάτ, στο οποίο βασίζεται ο Έρωτας Φυγάς είναι 4 κύκλοι. Παρόλο βέβαια που δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση για τρίτο κύκλο, ο Έρωτας Φυγάς έχει όλα τα εχέγγυα που συνωμοτούν για μία τέτοια απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος σώζει την ζωή της Άννας

Η αγάπη του κόσμου, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί με τις δυνατές τους ερμηνείες.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι ο Έρωτας Φυγάς, δεν υπάρχει πιθανότητα να προβάλλεται καθημερινά. Πρώτον, γιατί έχουν μείνει κάτω από 40 επεισόδια μέχρι να λήξει ο δεύτερος κύκλος, αλλά και γιατί από Δευτέρα -Τετάρτη στις 21.00, προβάλλεται ο ογκόλιθος του ΑΝΤ1 στην prime time, η Μάγισσα.

Άρα θα απολαμβάνουμε τον Έρωτα Φυγά, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *