Το Ναυάγιο: Η Στέλλα σκοτώνει τον Μάριο

 

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα σκοτώνει τον Μάριο

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα σκοτώνει τον Μάριο

 

Η Στέλλα φτάνει στα όρια της όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο» και βάζει στόχο της την εκδίκηση, αν και ξέρει πως αυτό δεν θα της φέρει στην πραγματικότητα πίσω τον άντρα της που χάθηκε στο ναυάγιο του «Φοίνιξ».

Ο Παντελίδης συνεχίζει το σχέδιο του για να κλείσει τα στόματα των θυμάτων εκβιάζοντας και δελεάζοντας με χρηματικά ποσά και έτσι κάποιους καταφέρνει να τους πάρει με το μέρος του ενώ άλλους όχι.

Εντωμεταξύ η Στέλλα δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από τον χαμό του άντρα της του Κυριάκου και στο μυαλό της περνούν διάφορες σκέψεις καθώς αυτό που θέλει είναι να πάρει εκδίκηση. Αυτό που επιθυμεί είναι να πληρώσει ο άνθρωπος που δεν έδωσε την ευκαιρία στον Κυριάκο να σωθεί εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!

Ο Μάριος είναι ο ναύτης που προκειμένου να πάρει τη θέση του άντρα της στη βάρκα, τον χτύπησε για να μπορέσει να σωθεί ο ίδιος, αφαιρώντας του την ευκαιρία να ζήσει.

Η Στέλλα σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV προσπαθεί να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα τον βγάλει από τη μέση, ενώ ο Βασίλης βλέποντας της έτσι, προσπαθεί να την σταματήσει αλλά εκείνη είναι αμετανόητη. Πλέον είναι έτοιμη για όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Έτσι η Στέλλα φτάνει στο σημείο όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο» να καλέσει τον Μάριο στο σπίτι της με απώτερο σκοπό να τον σκοτώσει, αλλά τελικά το σχέδιο της δεν πάει έτσι όπως το είχε σκεφτεί ενώ η συμπεριφορά της βάζει σε υποψίες τον Βασίλη….

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πολλές κοινές σκηνές της Στέλλας με τον Μάριο. Θα τον σκοτώσει εν τέλη; εμείς νομίζουμε ναι αν και υπάρχει περίπτωση να γίνει η απόλυτη ανατροπή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *