Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου Ντίνο»

Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου Ντίνο»

Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου Ντίνο»

Η Μιράντα αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Νικολέτα στον Παράδεισο των Κυριών, ότι δηλαδή δεν είναι αυτή η μητέρα της και ότι όλα τα έκανε η Βικτώρια, η οποία κορόιδεψε και τις δύο, ενώ λίγο αργότερα αποκαλύπτει και στον Ντίνος τα πάντα για την Αμαλία.

Ο τελευταίος συναντιέται με την Μιράντα και προσπαθεί να της μιλήσει κι εκείνη τον αφήνει και φεύγει. Αμέσως μετά, ο Ντίνος ζητάει από την Αμαλία μια χάρη και της λέει σύμφωνα με το Youweekly και το TV24: «Σε παρακαλώ, αν σε ξαναρωτήσω ποτέ για τη Μιράντα, δεν θέλω να μου απαντήσεις».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κάποτε την έφτυνε, τώρα κολλητές

Ο Ντίνος μαθαίνει για Αμαλία – Μιράντα στον Παράδεισο των Κυριών

Λίγο αργότερα, όμως, ο ίδιο συναντάει τη Νικολέτα κι εκείνη του λέει ότι βρέθηκε με τη Μιράντα και του αποκαλύπτει τα πάντα: «Μου το είπε η ίδια ότι δεν είμαι εγώ η κόρη της. Αλλη είναι και όλα αυτά τα είχε σκηνοθετήσει η Καρτεζίνη».

 

Ο Ντίνος παθαίνει σοκ και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια και πηγαίνει να βρει τη Μιράντα: «Τα έμαθα όλα, μου τα είπε η Νικολέτα. Σε παρακαλώ Μιράντα, πες μου τι έχει γίνει, θα τρελαθώ. Ποια είναι η κόρη σου; Δεν φεύγω αν δεν μου πεις ποια είναι η κόρη σου». Τότε η Μιράντα αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: «Η Αμαλία, Ντίνο. Η Αμαλία είναι η κόρη μου, τώρα καταλαβαίνεις;».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Μια νέα δολοφονία ταράζει τις ισορροπίες

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος με ένα πάρτι-έκπληξη κάνει επίσημα την αναγγελία του γάμου του με την Αμαλία και έτσι ο Ντίνος πιστεύει ότι τώρα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και θα μπορεί να τα ξαναβρεί με τη Μιράντα. Ωστόσο, εκείνη του λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό στην κόρη της και πως ήδη της έχει κάνει μεγάλο κακό όταν παντρεύτηκαν.Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου Ντίνο»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *