Η Μάγισσα: Ο Τζανής εξορίζεται αλλά ο Μάρκος δεν ξέρει το λόγο

 

Η Μάγισσα: Ο Τζανής εξορίζεται αλλά ο Μάρκος δεν ξέρει το λόγο

Μπορεί ο Μάρκος και ο Αντρέι να συμμάχησαν προκειμένου να σώσουν την Θεοφανώ από τα σατανικά σχέδια των Τριβολαίων, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα υπάρξει και εκεχειρία μεταξύ τους.Η Μάγισσα: Ο Τζανής εξορίζεται αλλά ο Μάρκος δεν ξέρει το λόγο

 

Αμέσως μόλις περάσει ο κίνδυνος η αντιπαλότητα τους θα ξυπνήσει και πάλι και σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μία άγρια κόντρα θα ξεσπάσει ανάμεσα τους.

Μάλιστα, θα χαθεί ο έλεγχος γεγονός που θα θορυβήσει τους Λασκαραίους και ιδιαίτερα τον Κανέλλο, ο οποίος είναι ο μόνος που γνωρίζει μέχρι στιγμής την πραγματική ταυτότητα του Ρώσου αξιωματικού.

Διαβάστε Επίσης  Ποιος Παπαδόπουλος: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

Όταν θα δει μάλιστα την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου θα μπει στη μέση σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αυτό όμως δεν θα είναι το μόνο πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει. Με έκπληξη θα ακούσει την Ρηνιώ να του εξομολογείται ότι είναι εδώ και πολύ καιρό ερωτευμένη με τον Αντρέι. Πρόκειται φυσικά για έναν πλατωνικό έρωτα αφού εκείνος της έχει ξεκαθαρίσει πως την βλέπει μόνο φιλικά.

Ο Κανέλλος που ξέρει πως τις φλέβες τους κυλάει το ίδιο αίμα ανησυχεί για την αντίδραση της ανιψιάς του, όταν αποκαλυφθεί ότι ο Αντρέι είναι στην πραγματικότητα πρώτος της ξάδερφος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Στη Φυλακή Ο Αστέρης – Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Κερασίνα βεβαιώνεται πως ο Τζανής και η Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό και βγαίνει εκτός εαυτού.

Η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί αφού εκείνη δεν μένει άπραγη αλλά αποκαλύπτει το μυστικό τους φέρνοντας τον Τζανή αντιμέτωπο με την οικογένεια του.

Η τιμωρία του είναι να εξοριστεί από τον πύργο των Λασκαραίων αφήνοντας πίσω του τη Μεταξία, μαζί με τον φόβο των συνεπειών που θα έχει στην περίπτωση που το μάθει ο Μάρκος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *