Η Γη της Ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα δεχθεί την Αριάδνη πίσω»

 

Η Γη της Ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα δεχθεί την Αριάδνη πίσω»

Η Γη της Ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα δεχθεί την Αριάδνη πίσω»

 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στο Πάμε Δανάη κι εκτός των άλλων, έδωσε δυνατό σπόιλερ για την Γη της Ελιάς και την Αριάδνη με τον Στάθη.

Αρχικά, δήλωσε ότι ο Στάθης θα πάει την Ιουλία στην Αθήνα για να είναι πιο ασφαλής με την εγκυμοσύνη της και θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το θέμα της Αριάδνης και του Χρήστου Η Γη της Ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα δεχθεί την Αριάδνη πίσω»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

«Στα πρώτα επεισόδια δεν καταλαβαίνει τι γίνεται ο Στάθης, αλλά το ψηλιάζεται. Θα βρει τα κλειδιά του Χρήστου στο σπίτι του και ταράζεται. Θα την πιάσει την Αριάδνη και θα της πει για τον Χρήστο, αλλά η Αριάδνη θα το αρνηθεί.

Θα τους τσακώσει ο Στάθης και θα μιλήσει αυστηρά στην Αριάδνη και την διώχνει από το σπίτι».

Στη συνέχεια, ο Πασχάλης Τσαρούχας δίνει σπόιλερ ότι ο Στάθης θα έχει πολύ καλά νέα στην επαγγελματική του ζωή, κλείνοντας μία μεγάλη συμφωνία με τον Τζον. Θα πάει να μείνει με το παιδί και την Ιουλία μόλις γεννήσει η Ιουλία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

Τέλος, ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε ότι θα δεχθεί πίσω την Αριάδνη. Δεν τον απασχολεί η κοινωνία, είναι αντισυμβατικός ο Στάθης, απλά έπρεπε να κάνει το σωστό με την κόρη του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *