Συγκλονίζει η Φίνου – «Μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά δεν θα είμαι η μόνη»

 

Συγκλονίζει η Φίνου – «Μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά δεν θα είμαι η μόνη»

Συγκλονίζει η Φίνου – «Μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά δεν θα είμαι η μόνη»

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

 

Είναι αλήθεια ότι λόγω του Covid σας έπεσαν τα δόντια;

Ναι, όλα συνέβησαν αφού αρρώστησα με κορονοϊό τον Μάιο και νοσηλεύτηκα στο Ελπίς τρεις μέρες με πάνω από 39 πυρετό.Συγκλονίζει η Φίνου – «Μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά δεν θα είμαι η μόνη»

Διαβάστε Επίσης  Οδηγός ταξί χτύπησε και εγκατέλειψε ηθοποιό της σειράς «Παρθένα Ζωή»

Έβλεπα αγγελάκια, το λέω σοβαρά, μου έκαναν κάποιες ενέσεις και ένιωθα σαν να είμαι στα σύννεφα. Βρισκόμουν σε έναν άλλον κόσμο. Ενώ είχα πρόβλημα με ένα μόνο δόντι, από εκεί και έπειτα ξαφνικά δημιουργήθηκε με όλα μου τα δόντια.

Μετά άρχισα να βλέπω θαμπά, δεν μπορούσα να αναγνωρίσω άνθρωπο στα πέντε μέτρα. Νόμιζα ότι ήταν καταρράκτης, αλλά τελικά ήταν ωχρά κηλίδα, η οποία ως γνωστόν δεν παίρνει ούτε θεραπεία, ούτε κάποια επέμβαση. Υπάρχει μόνο η καθυστέρηση τύφλωσης.

Μπορεί να χάσετε το φως σας;

Ναι, αλλά δεν θα είμαι η μόνη, συμβαίνει σε πολλούς. Δεν ξέρω μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να χάσω το φως μου, αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει τώρα.

Διαβάστε Επίσης  Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Άκη Σακελλαρίου

Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω μια πολύ μεγάλη επέμβαση στην άνω γνάθο, καθώς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ζημιά από τα ιατρικά λάθη που έγιναν.

Μέσα στις γιορτές είμαι με αντιβιώσεις, κορτιζόνες. Μεγαλώνω, σε λίγες μέρες μπαίνω στα 65. Είναι φυσικό να έχω κάποια προβλήματα, έχοντας κάνει και μια ζωή όχι μετρημένη, εδώ που τα λέμε.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *