Η Μάγισσα: Και όμως- Αυτόν σκοτώνει η Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Και όμως- Αυτόν σκοτώνει η Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Και όμως- Αυτόν σκοτώνει η Θεοφανώ.

 

O Τζανής έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του, να βγάλει από τη ζωή της οικογένειας του, τη Θεοφανώ.

Και δεν θα διστάσει να πάρει παράτολμες αποφάσεις προκειμένου να τα καταφέρει. Έτσι καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου οι Τριβολαίοι να αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο.

Εκείνη που δε γνωρίζει τα σκοτεινά σχέδια που ετοιμάζονται εις βάρος της είναι πολύ προβληματισμένη. Τα συναισθήματά της για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια και έτσι δεν αργεί να φτάσει η στιγμή που η σχέση τους οδηγείται σε αδιέξοδο.

Παράλληλα ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μία αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης με μπαρούτι προκαλεί πολύ μεγάλη αναστάτωση φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Το σχέδιο του Τζανή μπαίνει σε εφαρμογή και βοηθά του Τριβολαίους να αρπάξουν τη Θεοφανώ, την οποία θεωρούν μάγισσα. Μάρκος, Αντρέι, Μπακού και Βρώτσος ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να την βρουν πριν να είναι πολύ αργά.

Μία ανελέητη καταδίωξη των Τριβολαίων ξεκινάει η οποία τους οδηγεί στο αρχοντικό ενός μυστηριώδους άντρα. Χωρίς να ξέρουν αν πρόκειται για φίλο ή για εχθρό αναγκάζονται να τον εμπιστευτούν προκειμένου να την σώσουν.

Παράλληλα ο Σπήλιος ανακοινώνει στην μητέρα του ότι η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του πατέρα του με την Αναχίτ και άρα αδερφή του. Εκείνη σοκάρεται καθώς αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: όσα έχει ο Άγγελος στο άρρωστο μυαλό του!

Την ίδια στιγμή η Θεοφανώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ξεφύγει από τους εχθρούς της και είναι η μητέρα της αυτή που τελικά δίνει τη λύση στην ομηρία της.

Η νύχτα βάφεται με αίμα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, καθώς ξαφνικά διακατέχεται από το πνεύμα της Αναχίτ που ζητάει εκδίκηση με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο τρόπο. Η Θεοφανώ σκοτώνει έναν από τους Τριβολαίους και καταφέρνει να ξεφύγει από τους διώκτες της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *