Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γρηγόρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

 

Στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς στο ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας μία άκρως δραματική εξέλιξη ακολουθεί το σημαντικό γεγονός του γάμου της κεντρικής ηρωίδας με τον Γιωργίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ο Γρηγόρης όταν μαθαίνει ότι η πρώην αγαπημένη του παντρεύεται τελικά άλλον άντρα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Τραγικές εξελίξεις περιμένουν τον Γρηγόρη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και στο προηγούμενο ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, η πρώην αγαπημένη του αναγκάζεται να παντρευτεί τον Γιωργίκη, προκειμένου να μπορέσει να δικαιολογήσει την εγκυμοσύνη της και εν συνεχεία να του φορτώσει το παιδί που περιμένει και αποτελεί καρπό, του μεγάλου έρωτα της με τον νεαρό Ραζίνη.

Εντωμεταξύ ο νεαρός μέχρι και την τελευταία στιγμή πιστεύει πως η κοπέλα πρόκειται να αλλάξει γνώμη και ότι δεν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι ενός άντρα που είναι κατά πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι – Ταμίλα Κουλίεβα: Το μεγάλο spoiler που έδωσε η Υβόννη για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Αντιθέτως, ελπίζει ότι η Ιουλία θα επιστρέψει στην δική του αγκαλιά δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα μία ευκαιρία στην αγάπη τους.

Όμως κάτι τέτοιο δυστυχώς για τον Γρηγόρη δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια που θα μεταδοθούν προσεχώς, ο γάμος της Ιουλίας και του Γιωργίκη πραγματοποιείται κανονικά.

Η κοπέλα ντυμένη νύφη φτάνει στην εκκλησία και παρόλο που η καρδιά της χτυπάει ακόμα για τον Γρηγόρη, παντρεύεται τον Προβιό ξεκινώντας στο πλάι του μία νέα ζωή στο αρχοντικό του. Όταν ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι έγινε ο περιβόητος γάμος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Για πρώτη φορά ο νεαρός συνειδητοποιεί ότι έχασε για πάντα την μεγάλη του αγάπη και μετανιώνει πίκρα που τόσο καιρό δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σώσει την σχέση τους παρά μόνο προστάτευε τον πατέρα του.

Τότε ο Γρηγόρης πάνω στην απελπισία του προβαίνει σε μία απρόσμενη κίνηση που αναμένεται να σοκάρει τους τηλεθεατές. Μη μπορώντας πλέον να ζει χωρίς την Ιουλία στο πλευρό του αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτές οι προθέσεις του από τη μητέρα του Κυριακούλα δεν κάνει απόπειρα μέσα στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ψαράδες βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη

Παίρνει μία καραμπίνα και πηγαίνει στα χωράφια της οικογένειας. Μόνος κλαίει για την μοίρα του και αναλογίζεται τα μεγάλα του λάθη. Αμέσως μετά ο Γρηγόρης αποφασισμένος να γράψει το τραγικό φινάλε της ζωής του στρέφει το όπλο προς το πρόσωπό του και ετοιμάζεται να πατήσει την σκανδάλη.

Τότε όμως μία απρόσμενη παρουσία ανατρέπει τα σχέδια του. Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του σαν από μηχανής θεός ο επιστάτης της οικογένειας, ο Ζαφείρης. Βλέποντας τον σοκάρεται και αμέσως αρπάζει το όπλο από τα χέρια του προσπαθώντας ταυτόχρονα να τον ηρεμήσει.

Ο άντρας μιλάει στον Γρηγόρη με πατρικό τρόπο θέλοντας να τον βοηθήσει να σκεφτεί καθαρά την τρέλα που είναι έτοιμος να κάνει και τελικά τον γλιτώνει την τελευταία στιγμή από την αυτοκτονία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *