Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αριάδνη και Αφροδίτη

 

Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αριάδνη και Αφροδίτη

 

Εξελίξεις σοκ έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με την Αριάδνη, την Αφροδίτη και τον Χρήστο να βρίσκονται φυσικά στο προσκήνιο.Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αριάδνη και Αφροδίτη

Η γιατρός μπορεί να νομίζει πως ζει έναν ευτυχισμένο γάμο, ωστόσο αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα, μιας και ο Χρήστος την απατά με την Αριάδνη, την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη.

Το παράνομο ζευγάρι ναι μεν νιώθει τύψεις και ενοχές για όλο αυτό που γίνεται, ωστόσο δε σταματά να συναντιέται κρυφά. Ο Χρήστος λοιπόν καταλαβαίνει πως είναι λάθος κι έτσι αποφασίζει να μιλήσει στην Αφροδίτη και να της ζητήσει διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Ανδρέας σώζει τη ζωή της πρώην του

Ωστόσο, δεν προλαβαίνει, μιας κι εκείνη του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, κάτι που κάνει τον Χρήστο να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Φυσικά, το νέο αυτό φτάνει και στα αυτιά της Αριάδνης, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Γη της Ελιάς και θα τα βάλει τόσο με τον Χρήστο που της πούλησε έρωτα, όσο και με την Αφροδίτη, επειδή την ζηλεύει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να την ντύσω νύφη…»

Θα πιαστούν ακόμα και στα χέρια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *