Έρωτας Φυγάς: Νέος φόνος στο Κιάρι

 

Έρωτας Φυγάς: Νέος φόνος στο Κιάρι

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε έναν νέο φόνο στο Κιάρι που θα τα φέρει όλα τούμπα.

 

Καταιγιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς εποχής, Έρωτας Φυγάς που θα προβληθούν το 2024 και μάλιστα σε νέα τηλεοπτική στέγη και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις που θα σημειωθούν είναι συνταρακτικές και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Όπως διαβάζουμε στο TiVi Σίριαλ, Μάρκος και Αλεξάνδρα θα ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί και ο Ιάσονας θα δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 25, 26, 27, 28 , 29, 30, 31, 32

Την ίδια στιγμή, η Νότα απειλεί την Ελπίδα πως αν καταθέσει εις βάρος τής Ευγενίας, θα την σκοτώσει ενώ την η δεύτερη βγαίνει από τη φυλακή και παίρνει τον γιο της από τον Μάρκο.

Ο Ιάσονας χάνει όλη του την περιουσία και η Μαργέτα αφήνει κληρονόμο της την Αλεξάνδρα ενώ η Φωτεινή είναι νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του.

Νικόλας και Ρηνιώ αρραβωνιάζονται και παράλληλα ο Σωκράτης αναγκάζει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Στην τελική ευθεία για τον επίλογο του «Σασμού» - Το συγκλονιστικό τρέιλερ

Τέλος, στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά, η Μαργέτα εμφανίζεται στο Κιάρι προκειμένου να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *