Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω στην εντατική

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω στην εντατική

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω στην εντατική

 

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, με την Χάιδω να παθαίνει ανεύρυσμα και να μπαίνει στην εντατική με την ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mediatime.gr και του Tv24, η Χάιδω θα νιώσει ένα μεγάλο σφίξιμο, μια ζάλη κι ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Η Βασιλική τρελαίνεται απ’ τον φόβο της και δεν ξέρει τι να κάνει για να τη συνεφέρει και τηλεφωνεί για βοήθεια.

Αμέσως μεταφέρουν τη Χάιδω στο νοσοκομείο και ο γιατρός τους λέει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς έπαθε ρήξη ανευρύσματος και οι προβλέψεις για κάτι τέτοιο είναι δυσοίωνες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Νομάρχης Φέρνει Ανατροπές Στο Διαφάνι

Τα νέα φυσικά θα μαθευτούν αμέσως και ο Λυκούργος όταν τα ακούει παθαίνει σοκ και τρέχει στο νοσοκομείο αφού πεθαίνει από τον φόβο του μήπως τη χάσει. Ακόμα την αγαπάει ό,τι κι αν έχει γίνει και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο γι’ αυτό που της συνέβη!

Η Χάιδω τελικά θα βγει από το χειρουργείο και θα μεταφερθεί στην εντατική, όπου ο γιατρός τους λέει ότι το πρώτο 24ωρο είναι επικίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αφήνει στην άκρη το πένθος και…

Η Βασιλική και ο Φίλιππος καταρρέουν, ενώ ο Λυκούργος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Οι μέρες περνούν και η Χάιδω στην εντατική συνεχίζει να χαροπαλεύει και ο Λυκούργος δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της.

Όλες τις μέρες που εκείνη παλεύει για τη ζωή της, ο Λυκούργος ξενυχτάει στο πλάι της και παρακαλάει να γίνει καλά.

Σύμφωνα με το TV24 η Χάιδω μετά από μεγάλο αγώνα, γίνεται επιτέλους καλά και βγαίνει από το νοσοκομείο, ενώ ο Λυκούργος ορκίζεται να μη φύγει ποτέ ξανά από δίπλα της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *