Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η Ελένη Κάραλη- Ο Ισίδωρος την άφησε ανάπηρη

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η Ελένη Κάραλη- Ο Ισίδωρος την άφησε ανάπηρηΕξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στη γη της ελιάς και επηρεάζουν τόσο την οικογένεια Βρεττάκου όσο και τον Δημοσθένη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV ο αδίστακτος μαφιόζος έχοντας στα χέρια του την διαθήκη του Ισίδωρου και πασχίζοντας να λύσει το γρίφο με την μυστηριώδη γυναίκα στην οποία ο δήμαρχος της Μάνης αφήνει ένα εκατομμύριο ευρώ, βρίσκει τελικά την αλήθεια.

Χωρίς να χάσει καιρό μόλις μαθαίνει το ένοχο μυστικό που συνδέει τον δήμαρχο με την Ελένη Κάραλη αποφασίζει να επωφεληθεί της κατάστασης, κερδίζοντας χρήματα. Έτσι, αρχίζει να εκβιάζει τον Ισίδωρο ζητώντας του ένα υπέρογκο ποσό.

Ο τελευταίος παρά την δύσκολη συνθήκη στην οποία έχει βρεθεί αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τον εκβιασμό. Ταυτόχρονα αποφασίζει να είναι ειλικρινής και να μιλήσει για πρώτη φορά για το κρυμμένο του μυστικό στα μέλη της οικογένειας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα – Αμηχανία στο κελί

Αναφέρει λοιπόν όσα γράφονται στην διαθήκη του καθώς και ποια είναι αυτή η γυναίκα και κυρίως ο λόγος για τον οποίο της αφήνει ένα τόσο μεγάλο μέρος της περιουσίας του. “Παρέσυρα μια γυναίκα και έμεινε ανάπηρη” παραδέχεται με πόνο μπροστά σε όλους αφήνοντας τους άναυδους.

Αμέσως μετά αρχίζει να ξετυλίγεται η παράξενη αυτή ιστορία που στοιχειώνει τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του myTV πριν από 20 χρόνια ο Ισίδωρος ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα όταν μια γυναίκα πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητό του και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Φιλιώ βασανίζονται από τις σκέψεις

Έτσι, την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την αφήσει ανάπηρη. Μπορεί η ευθύνη του τροχαίου να βάρυνε εξίσου και τους δύο όμως ο άντρας αισθάνεται ενοχές και υπόλογος για το γεγονός ότι η Ελένη ζει από τότε με αναπηρία και για αυτόν τον λόγο θέλει να της εξασφαλίσει μία καλή ζωή, αποζημιώνοντας την με γενναιοδωρία μετά τον θάνατο του.Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η Ελένη Κάραλη- Ο Ισίδωρος την άφησε ανάπηρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *