Η Μάγισσα: Ποιος είναι ο Φρίξος; Ο φύλακας-άγγελος της Θεοφανώς;

 

Η Μάγισσα: Ποιος είναι ο Φρίξος; Ο φύλακας-άγγελος της Θεοφανώς;

O Φρίξος, έχει αποδείξει μέσα από τα ως τώρα επεισόδια της Μάγισσας ότι είναι ένας πολύ καλός φίλος και ο φύλακας -άγγελος της Θεοφανώς στην σειρά που την σώζει και στέκεται πλάι της.Η Μάγισσα: Ποιος είναι ο Φρίξος; Ο φύλακας-άγγελος της Θεοφανώς;

Ποιος είναι όμως ο Φρίξος;

Πρόκειται για τον ηθοποιό Γιλμάζ Χουσμέν. Στην σειρά Μάγισσα ο Φρίξος Αρκουδέας είναι Ο σιδηρουργός του πύργου και τρομερός μάστορας. Άνθρωπος με χρυσή καρδιά. Είναι φίλος της Θεοφανώς, την προσέχει και τη νοιάζεται.

Ο ίδιος έχει την εκτίμηση των αφεντικών του γιατί φτιάχνει από πέταλο, μέχρι κανόνι. Μέσα στην μέχρι τώρα πορεία του στην σειρά είναι ο άνθρωπος που στέκεται πλάι στην Θεοφανώ και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Πήρε το ρίσκο και είπε ότι το παιδί είναι δικό του για να την σώσει από την κατακραυγή, ενώ είναι από τους μόνους, που ξέρει τα πάντα σχετικά με τα οράματα και το χάρισμα της Θεοφανώς. Ένας φύλακας – άγγελος με χρυσή καρδιά, που η Θεοφανώ τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: θάνατος-μυστήριο στο Διαφάνι και άγριοι καυγάδες

Ο Γιλμάζ Χουσμέν αξίζει να ειπωθεί ότι μπήκε πρώτος στο Εθνικό Θέατρο και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος απόφοιτός του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998 και μεγάλωσε στη Ξάνθη. Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού θεάτρου (2019). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού, πιάνου και χορωδίας.

 

 

Έχει πάρει μέρος σε εργαστήρια φωνητικής αγωγής με την Irina Promtova και εργαστήρια Κίνησης με τη Maria Shmaevic- μετακλητές καθηγήτριες του Russian State Institute of Theatre Arts [GITIS]. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (Εθνικό Ντεφιλέ – σκην. Παντελής Φλατσούσης), το Θέατρο Οδού Κυκλάδων (Συμφορά από το πολύ μυαλό – σκην. Στάθης Λιβαθινός), το θέατρο Σφενδόνη, (Μισάνθρωπος – σκην. Άντζελα Μπρούσκου) , το θέατρο ΣΤΟΑ (Ακούω Ήχων Κώδωνος – σκην. Θανάσης Παπαγεωργίου) και το Εθνικό Θέατρο (Ο Άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ – σκην. Γιώργος Κουτλής). Παράλληλα με το θέατρο, έχει συμμετάσχει και σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο ρόλος του στην Μάγισσα αποπνέει αγάπη, ήθος και μεγάλη εμπιστοσύνη, ενώ η ερμηνεία του είναι πέρα για πέρα αληθινή και εκπέμπει δυνατά συναισθήματα.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον ρόλο του Φρίξου, να παίζει πολύ καθοριστικό ρόλο στην σειρά. Tον ηθοποιό, απολαμβάνουμε παράλληλα και στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ο άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ» στο Θέατρο Κιβωτός.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *