Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 62, 63, 64, 65, 66

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 62, 63, 64, 65, 66

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος:62, 63, 64, 65, 66. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 62, 63, 64, 65, 66

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 64 στις 04/12/23
Επεισόδιο 64
Δευτέρα

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, με τα παιδιά τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, φεύγουν ευτυχισμένοι προς την ελευθερία! Ελπίζουν πως κανείς και τίποτε δεν θα μπορέσει αυτή τη φορά να τους σταματήσει. Ούτε καν ο άσχημος καιρός, αφού βρέχει ασταμάτητα. Είναι χαρούμενοι κι ελπίζουν πως όταν θα φύγουν από τη Μεσσήνη, θα είναι ασφαλείς… Άλλωστε, ο Ιάσωνας είναι ανυποψίαστος στο Κιάρι.

Φτάνει όμως… μαινόμένη η Νότα και του ανοίγει τα μάτια: «Τι κάνεις; Ακόμα κάθεσαι; Η γυναίκα σου έφυγε με τον Μάρκο και τα παιδιά! Θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα;», του φωνάζει. Ο Ιάσωνας παγώνει όταν την ακούει. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αλεξάνδρα το έσκασε ξανά, γι’ αυτό τρέχει στο δωμάτιο.

Όταν το βρίσκει άδειο, συνειδητοποιεί την πραγματικότητα και φυσικά δηλώνει αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον Μάρκο. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Μαργέτας στην Αθήνα εμφανίζονται αστυνομικοί έπειτα από καταγγελία που δέχτηκαν από τη γειτονιά για ύποπτες κινήσεις και ο Θύμιος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, πριν αποκαλυφθεί το μυστικό της…

Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας την ανησυχία όλων. Στο μεταξύ, ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Παράλληλα, η Γεωργία αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας και νιώθει ενοχές που δεν την εμπόδισε να το σκάσει, αφού ξέρει τι είναι ικανός να κάνει ο Ιάσωνας Αντίθετα, η Νότα τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση με την εξέλιξη, γιατί το σχέδιο της μπαίνει σιγά σιγά σε εφαρμογή.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 65 στις 05/12/23
Επεισόδιο 65
Τρίτη

Ο Μάρκος, μετά την αποτυχημένη απόπειρά τους να το σκάσουν με την αγαπημένη του και τα παιδιά τους απ’ το Κιάρι, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Τραγικά γεγονότα πλήττουν το χωριό

Η Αλεξάνδρα όμως αγνοείται και ο ίδιος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της! Ο Στέφανος εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι και οι παρακρατικοί τον εντοπίζουν αμέσως.

Τα νέα φτάνουν στο αφεντικό τους και ετοιμάζονται για το τελειωτικό χτύπημα. Στο μεταξύ, η Γεωργία και ο Στρατής μπλέκονται, άθελά τους, σε μια υπόθεση δολοφονίας.

Η Άννα ζητά από τη Ρήνιω να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Νικόλα και πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, ώστε να μην κατηγορηθούν άδικα, μιας και ο Στρατής είχε προηγούμενα με το θύμα.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 66 στις 5/12/23
Επεισόδιο 66
Τετάρτη

Ο Μάρκος παραμένει στη φυλακή και όσο η Ευγενία και ο Ιάσωνας ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους, η Αλεξάνδρα επιστρέφει πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας ο Ιάσωνας έχει κανονίσει τα πάντα για να φύγουν οικογενειακώς για Αμερική!

Μια απρόσμενη τροπή, όμως, στη συμφωνία του Ιάσωνα με τους Γερμανούς θα του αλλάξουν τα σχέδια, γεγονός που ανακουφίζει προς στιγμή την Αλεξάνδρα. Ξέρει όμως ότι η ζωή μαζί τους θα δυσκολέψει περισσότερο… Ο Στέφανος βρίσκεται στη Μεσσηνία μακριά από την πολυαγαπημένη του Μαργέτα, όταν εκείνη, επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Κηφισιά, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

 

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 67 στις ο6/12/23
Επεισόδιο 67
Πέμπτη

Η σχέση του Μάρκου και του Στέφανου κλονίζεται στον από ηχο των προηγούμενων γεγονότων, αφήνοντας και τους δύο σε άσχημη κατάσταση. Ο Στέφανος δεν μπορεί να καταλάβει την απερισκεψία του Μάρκου να αρπάξει το γιο του από τη μητέρα του και να φύγει με την Αλεξάνδρα και, φυσικά, να πάρουν μαζί τους και τα παιδιά του Ιάσωνα.

Πολλές φορές τον είχε προειδοποιήσει πως με αυτά που κάνει, ρίχνει λάδι στη φωτιά… Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Ιάσωνα, ώστε να μη μετακομίσουν στο εξωτερικό, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Της δηλώνει ότι όταν τακτοποιήσει τις υποθέσεις του με τους Γερμανούς, θα φύγουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει το παρελθόν της και την τσακίζει

Η αδιαλλαξία του, όμως, δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την Ουρανία, η οποία παρατηρεί τη συμπεριφορά του και τον προειδοποιεί πως, αν δεν μαλακώσει, θα χάσει και την Αλεξάνδρα αλλά και την ίδια. Κι ενώ η Χαρά πολεμά με τον τρόπο της τον Ανδρέα, η Νάντια φαίνεται να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις νοσηρές βλέψεις του Σωκράτη και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Φάνης συνεχίζει να επικοινωνεί με μια μυστηριώδη γυναίκα και ετοιμάζουν μαζί ένα νέο σχέδιο. Ο Στρατής προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πτώμα του Μίμη, ώστε να μην έχει άλλα μπλεξίματα, όμως αυτό είναι δύσκολο, αφού… Στρατής και μπελάδες πάνε μαζί

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 68 στις 07/12/23
Επεισόδιο 68
Παρασκευή

Ο Στέφανος μαθαίνει για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του Ιάσονα και τον προσεγγίζει προσφέροντάς του βοήθεια. Άλλωστε, οι δυο άντρες έχουν έρθει πιο κοντά μετά το «χαμό» της Μαργέτας.

Έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και εκτιμούν πλέον ο ένας τον άλλον βαθιά. Το μόνο που τους… χωρίζει είναι ο Μάρκος. Στο μεταξύ, εντοπίζεται το πτώμα του Μίμη.

Ο Μάρκος έχει αποδεχτεί την ήττα του απ’ τον Ιάσωνα και μαλακώνει η στάση του προς όλους. Αποδέχεται το γεγονός ότι δεν μπορεί να φύγει από τη Μεσσήνη έτσι απλά, παίρνοντας μαζί του τα παιδιά, γιατί ούτε ο Ιάσωνας ούτε η Ευγενία θα τους αφήσουν…

Επιπλέον, είναι κάτι που ούτε η Αλεξάνδρα επιθυμεί πια… Η Άννα φροντίζει να συναντηθεί με τη Ρηνιώ και τη συμβουλεύει να δώσει κι άλλη ευκαιρία στον Νικόλα. Την ίδια ώρα, η Νότα αναθέτει σε κάποιον να μάθει τα πάντα για την Άρτεμη, ενώ δυο μπράβοι έχουν εντολή να σκοτώσουν τον Στέφανο!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *