Το Προξενιό της Ιουλίας: Χρήστος και Ιουλία αποχωρούν από τα εγκόσμια

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χρήστος και Ιουλία αποχωρούν από τα εγκόσμια

Στο νοσοκομείο, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας, βρίσκουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά, μετά από πολλά χρόνια.Το Προξενιό της Ιουλίας: Χρήστος και Ιουλία αποχωρούν από τα εγκόσμια

 

Του λέει ότι τον αγαπά και τον νοιάζεται και θέλει να είναι καλά.

Μπορεί να είναι απότομος αλλά αυτό δεν αφορά τον ίδιο. Επιπλέον του τονίζει ότι και εκείνος, έχει πονέσει πολύ με τον θάνατο της μητέρας του.

Την ίδια ώρα, η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά του να φέρνει στο φως πικρές αλήθειες, μα και έναν κρυφό, παιδικό έρωτα, αφού η Στεφανία ήταν ερωτευμένη με τον Γιωργίκη.

Μέσα σε όλα η Ιουλία συναντάει ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά χωρίς επιτυχία. Του λέει πως ό,τι είναι να κάνει να το κάνει γρήγορα γιατί η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μητέρα του Δημήτρη απειλεί άσχημα την Αθηνά

Εκείνος της ζητά πίστωση χρόνου. Αργότερα η Στάσα της υπενθυμίζει πως ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι ν’ αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της. Την συζήτηση μάνας και κόρης ακούει ο Ρήγας που προσπαθεί να τη χτυπήσει με τη μάνα να μπαίνει ανάμεσα τους και να τη γλιτώσει!

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, την αναγκάζει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, παρά τη θέλησή της. Επειδή ο Ρήγας απειλεί να σκοτώσει τον Γρηγόρη, δέχεται να παντρευτεί τον Προβιό προκειμένου να σώσει τη ζωή τού αγαπημένου της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 8, 9 , 10, 11, 12, 13, 14

Στο μεταξύ, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου τον Γιωργίκη αφού βρίσκουν το όπλο και ο Ραζίνης πλέον επισήμως κρατείται για τον φόνο του Σκούταρη.

Αυτά τα νέα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου. Η Χάδω επιμένει να τον πάνε σε ψυχιατρική κλινική, αλλά ο Λεοντίου του έχει πει για ένα μοναστήρι όπου ο μοναχός Επιφάνειος είναι πολύ – καλός και μιλάει στις καρδιές – των ανθρώπων.

Παράλληλα η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί ι την πρόταση της Φρόσως, για να σώσει το παιδί της, να την πάει στο ίδιο μοναστήρι για να τη βοηθήσει να σκεφτεί καλύτερα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *