Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη θα κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και ο Ιπποκράτης τρέμει

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη θα κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και ο Ιπποκράτης τρέμει

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη θα κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και ο Ιπποκράτης τρέμει

Ο Μιχάλης οργανώνει τους συγγενείς των θυμάτων με την ελπίδα ότι θα χτυπήσουν τους υπεύθυνους των ναυαγίου. Ο Παντελίδης καταφέρνει να διαλύσει την συγκέντρωση όμως η Ειρήνη, είναι αποφασισμένη να στραφεί εναντίον των ενόχων.

Ο Παντελίδης διαλύει τη συνάντηση των συγγενών

Προσπαθώντας να μαζέψουν ναυαγούς για να ξεσηκωθούν απέναντι στην πλοιοκτήτρια εταιρεία η Αλίκη και ο Γιώργης φτάνουν στο σπίτι του Στελή στην Κρήτη διακινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί η πραγματική τους ταυτότητα.

Εκείνη έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι προσεκτική καθώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί το μυστικό της στον Γιώργη. Ο Μιχάλης από την πλευρά του κανονίζει μια μυστική συνάντηση ώστε να βρει συμμάχους στη μάχη που ξεκινά εναντίον στους υπαίτιους του ναυαγίου.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Στρατής θέλει να εξοντώσει τον Μάρκο

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η Ελένη μαθαίνει ότι ο άντρας της δυσκολεύεται να βρει δουλειά εξαιτίας της στάσης που κρατάει στο θέμα του Φοίνιξ και δε σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να δουλέψει για να φέρει αυτή τα χρήματα στο σπίτι και απλώς του το ανακοινώνει.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης προθυμοποιείτε να μιλήσει στην συνάντηση των συγγενών των θυμάτων που πραγματοποιείται στην Κρήτη όμως η άφιξη του Παντελίδη δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και κινδυνεύει να διαλύσει τα πάντα.

Αυτός έχει έρθει προετοιμασμένος να τους κλείσει τα στόματα και τους κάνει μία δελεαστική πρόταση για να τα καταφέρει. Η πρόταση του όμως προκαλέσει σούσουρο ανάμεσα στους συγκεντρωμένους που δεν συμφωνούν σε μία κοινή γραμμή.

Οι διαφωνίες τους γρήγορα μετατρέπονται σε καυγάδες και τελικά σε μία συμπλοκή, με θύματα τόσο τη Μαρία όσο και τον Παντελίδη. Αυτός, είναι αποφασισμένος να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς την ώρα που ο Γιώργης και ο Στελής αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κάποιος ανάμεσα τους που του δίνει πληροφορίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στην αγκαλιά του Παύλου ξεψυχά ο Ευθύμης

Η Αλίκη νιώθει ότι τα περιθώρια της στενεύουν, το ίδιο και ο Ιπποκράτης όταν μαθαίνει ότι η Ειρήνη σκοπεύει να ταχθεί με τους υπόλοιπους και να κυνηγήσει τους υπεύθυνος του ναυαγίου.

Ο Πέτρος απελπισμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του λέει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν παρόλο που ο Άγγελος συνεχίζει να τον παρακολουθεί στενά.Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη θα κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και ο Ιπποκράτης τρέμει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *