Σασμός: Ο Πατέρας της Αργυρώς την προειδοποιεί- Πάρε το παιδί και φύγε

 

Σασμός: Ο Πατέρας της Αργυρώς την προειδοποιεί- Πάρε το παιδί και φύγε

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πατέρας της Αργυρώς την προειδοποιεί- Πάρε το παιδί και φύγε.

 

Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι το όνειρο που θα δει με τον πατέρα της.

Ο Μάρκος θα παίζει έναν λυπητερό σκοπό στη λύρα του και εκείνη όταν βρεθεί δίπλα του και τον ρωτήσει γιατί δεν παίζει κάτι πιο εύθυμο θα της αποκαλύψει πως το κακό έρχεται σύντομα και πως πρέπει να πάρει το παιδί και να φύγουν μακριά, ακόμα και αν ο Αστέρης δε συμφωνεί.

Η Αργυρώ θα ξυπνήσει από τον εφιάλτη και θα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Στο μεταξύ ο Αστέρης θα προσπαθήσει να μιλήσει ξανά στην γυναίκα που αγάπησε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Το ανατριχιαστικό μοιρολόι της Χάιδως

Τί σου έχω κάνει και με τιμωρείς έτσι; Σ’ αγαπάω πιο πολύ κι από τη ζωή μου. Πώς μπορείς να μου ζητάς να εγκαταλείψω την οικογένειά μου;

Μόνο εσάς έχω” θα της πει κι εκείνη θα χωθεί στην αγκαλιά του. “Και εγώ σ’ αγαπάω και θα σε αγαπάω μέχρι να πάψει η καρδιά μου να χτυπά” θα του απαντήσει και θα συνεχίσει.

Κάνε μου έρωτα Αστέρη σαν να είναι η τελευταία μας φορά“.

Το ζευγάρι περνάει μία μοναδική νύχτα αλλά το επόμενο πρωινό που θα ξυπνήσει ο Αστέρης στον καναπέ θα είναι πικρό καθώς η Αργυρώ και το παιδί λείπουν και στο ανοιχτό λάπτοπ θα παρατηρήσει πως λίγη ώρα πριν η γυναίκα της ζωής του αγόρασε ηλεκτρονικά δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Κρήτη για Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor διαρροή 29/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το 1ο αγώνισμα για την ασυλία! Κόκκινοι ή μπλε;

Εκείνος θα τρέξει στο λιμάνι να τους προλάβει αλλά το καράβι θα έχει σαλπάρει. Λίγο αργότερα η Μαρίνα θα μάθει πως η κόρη της θα επισκεφτεί την ξαδέρφη της την Αγγέλα στην Αθήνα στην οποία και θα μείνει για λίγο καιρό με τον μικρό Πετρή.

Εκείνη με τη σειρά της θα το πει στον Αστέρη. Τρελαμένος και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χάσει για πάντα τη γυναίκα που αγαπάει θα τρέξει να την βρει. Στο μεταξύ η Καλλιόπη θα είναι έξαλλη που η νύφη της πήρε το εγγόνι της μακριά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *