Σασμός: Μια προειδοποίηση στην Εύα την κάνει να τρέμει για την ζωή της

 

Σασμός: Μια προειδοποίηση στην Εύα την κάνει να τρέμει για την ζωή της

Ο θάνατος του Λάζαρου πέφτει σαν κεραυνός στην αστυνομία, ενώ η Βασιλική μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της.Σασμός: Μια προειδοποίηση στην Εύα την κάνει να τρέμει για την ζωή της

 

Περιμένει το παιδί του Μαθιού, όμως, δεν μπορεί να χαρεί, καθώς την ταλαιπωρούν οι τύψεις για τα όσα συνέβησαν στην κρυψώνα του Λάζαρου.

Παράλληλα, η έρευνα του Αντώνη για τον θάνατο του Λάζαρου οδηγεί αναπόφευκτα στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ενώ οι δύο τους σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους με οργή.

Παράλληλα, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη ανησυχούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, της συζύγου του Λάζαρου, ενώ ο Παύλος βυθίζεται στις ενοχές του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ένα βήμα πριν την αυτοκτονία

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βασιλική αποκαλύπτει στον Μαθιό ότι βρισκόταν μαζί με τον Λάζαρο κατά τη στιγμή του θανάτου του και του εκμυστηρεύεται όλα όσα έγιναν εκείνη την μοιραία νύχτα στο κρησφύγετο.

Εκείνος σοκαρισμένος της λέει ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το έγκλημα. Ωστόσο, η Βασιλική δεν μπορεί να δεχτεί αυτήν την εξέλιξη και, για να τον σταματήσει, του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της.

Αυτό που δεν ξέρει κανείς από τους δύο είναι ότι την ίδια στιγμή η Εύα αποκαλύπτει στον Αντρέα ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ύποπτη Η Βασιλική Για Την Δολοφονία Του Στεφανή

Από την άλλη, η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, όμως εκείνος αρνείται. Παράλληλα, η Εύα καταφέρνει ολοένα και περισσότερο να κάνει υποχείριο της τον Αντρέα.

Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους της τακτικής της, αλλά εκείνη δείχνει αδιάφορη. Παράλληλα, οι έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Φραγκιαδάκης πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό, που δεν έχει άλλοθι για εκείνη τη νύχτα και η Βασιλική, αποφασισμένη να τον σώσει, θέλει να παραδοθεί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *