Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Νέα κατεβασιά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια το Σαββατοκύριακο

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Νέα κατεβασιά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια το Σαββατοκύριακο

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Νέα κατεβασιά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια το Σαββατοκύριακο

 

Νέα κατεβασιά αρκετά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια το προσεχές Σαββατοκύριακο δείχνουν σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου τα πρώτα «τρεξίματα» προγνωστικών μοντέλων για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Στους χάρτες με τους οποίους συνοδεύει την ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου φαίνεται η κίνηση των αερίων μαζών για τις οποίες όμως, όπως σημειώνει, είναι αδιευκρίνιστο το αν και πώς θα επηρεάσουν τον καιρό στην χώρα μας.

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Νέα κατεβασιά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια το Σαββατοκύριακο

 

Διαβάστε Επίσης  Εύα Καϊλή: Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα σπίτι της – Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο - Το χρονικό της σύλληψης

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου με βάση το προγνωστικό μοντέλο της Βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, UKMO

Φίλες και φίλοι καλησπέρα! Μετά την σταδιακή στροφή των ανέμων κυρίως από την Τρίτη σε νοτιάδες και την άνοδο της θερμοκρασίας και τις τοπικές βροχές που αυτοί αναμένεται να φέρουν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως και την Παρασκευή, ενδιαφέρον για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρουσιάζει το “τρέξιμο” του έγκυρου προγνωστικού μοντέλου της Βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, UKMO όπου θέλει νέα κατεβασιά αρκετά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια!!! Το αν αυτές θα επηρεάσουν και με ποιο τρόπο τον καιρό και την Ελλάδα θα το βλέπουμε καθημερινά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15! Για να μη χάνετε τον …καιρό σας 😉 Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Διαβάστε Επίσης  Χαμός σε ελληνική παραλία: Εμφανίστηκε καρχαρίας και έτρεχαν όλοι έξω από τη θάλασσα

 

Όσον αφορά την πορεία του καιρού μέχρι το Σαββατοκύριακο ο προγνώστης της ΕΡΤ σημειώνει την σταδιακή στροφή των ανέμων κυρίως από την Τρίτη σε νοτιάδες και την άνοδο της θερμοκρασίας και τις τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας έως και την Παρασκευή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *