Δανάη Μιχαλάκη: Γέννησε η ηθοποιός

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς πριν από λίγες ώρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

«Δεν είχα άγχος, δεν είχα στρες, μόνο χαρά και ανυπομονησία για το πώς θα πάει, είχα. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είχα ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την “Παραλία”. Άλλαξε λίγο το σενάριο αλλά ήταν φοβεροί όλοι στην παραγωγή και οι σεναριογράφοι και τα βρήκαμε», είχε πει σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μιχαλάκη, τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε Επίσης  Παντρεύεται ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ στο Πόρτο Χέλι με τον Νικόλαο κουμπάρο

Να θυμίσουμε ότι Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο, και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Στις 7 Αυγούστου 2023 η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media, ανήμερα των γενεθλίων της αλλά και της επετείου γάμου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *