Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 46, 47, 48 49

 

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 46, 47, 48 49

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 46, 47, 48, 49. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA Ο Παράδεισος των κυριών Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 28/11/2023 ως τις 01/12/2023.

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 46, 47, 48 49

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 46 στις 28/11/23
Επεισόδιο 46
Τρίτη

Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου και μπροστά στην στημένη κάμερα εκτελεί βήμα-βήμα όλες τις εντολές της Βικτώριας. Η Πολυξένη καταφθάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα, που έλαβε, ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει.

Ο Χριστόφορος παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας κινητοποιείται αμέσως και ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο Αποστόλης βλέποντας πόσο έχει προχωρήσει η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη βγαίνει εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να τους χωρίσει.

Η υγεία της Στέλλας με τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, αλλά με τη θολή ψυχολογική της εικόνα οδηγεί τους γιατρούς σε μια απόφαση, που θα την εξοργίσει. Ο Πάρης υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα, αν γνωρίζει, που βρίσκεται ο πατέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για την Θοδώρα μετά τον Γιώργη;

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 47 στις 29/11/23
Επεισόδιο 47
Τετάρτη

Η Αστυνομία ψάχνει παντού για να βρει σημεία ζωής του Άγη Μπουραντά. Μια αντίδραση της Νικολέτας θα ταράξει πολύ την Μιράντα και θα επηρεάσει τις αποφάσεις της… Ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Βύρωνα κάτι που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει… Όταν η Μιράντα υποψιαστεί τι σκέφτεται ο Ντίνος, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της…

 

Η Αμαλία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Σίμο το μεγαλύτερό της μυστικό… Η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως κάποιος ξέρει τι σκαρώνει κρυφά από όλους κι αυτό ανατρέπει όλα τα σχέδιά της. Ο Σίμος καταλαβαίνει πως η Βικτώρια του κρύβει κάτι που θα έπρεπε να ξέρει…

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 48 στις 30/11/23
Επεισόδιο 48
Τετάρτη

Μία αναπάντεχη τροπή παίρνει η σχέση του Μεμά και της Δάφνης. Ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν μία κουβέντα πολύ σημαντική για τη σχέση τους και την κοινή τους πορεία… Η Ζηνοβία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας κάποιο νέο από τον γιο της… Η Δωροθέα έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της και τις κινήσεις της.

Η Βικτώρια συνειδητοποιεί ότι ξέρει και κάποιος άλλος το μυστικό της… Αυτό της δημιουργεί φόβο και καχυποψία προς όλους… Απ’ την άλλη ο Σίμος δεν καταφέρνει να είναι συνεπής απέναντί στην Αμαλία… Η Τζένη εκμυστηρεύεται χαρούμενη ένα μυστικό στον Πασχάλη, μόνο για να απογοητευτεί από την αντίδρασή του…

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 49 στις 01/12/23
Επεισόδιο 49
Πέμπτη

Ο λόγος που η Νικολέτα απογοητεύθηκε από την απόφαση της Μιράντας να υιοθετήσουν και να μεγαλώσουν με τον Ντίνο ένα παιδί, είναι πολύ σοβαρός και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του ζευγαριού, καθώς η Μιράντα είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα για χάρη της.

Η Δωροθέα μπορεί να πιστεύει πως όποιος έχει το χρήμα έχει και τα πάντα, αλλά η γυναίκα του Σωτήρη θα την διαψεύσει.

Όχι μόνο δεν δέχεται την ανήθικη προσφορά της για να μη δώσει το διαζύγιο στον άνδρα της, αλλά ενημερώνει και τον Σωτήρη για την μυστηριώδη άγνωστη, που την προσέγγισε και αρνήθηκε επίμονα να της αποκαλύψει το όνομά της. Ο Ρένος πυροβολεί τον Αποστόλη, την ώρα που προσπαθεί να του ξεφύγει από το σπίτι της Μάγιας και η σκανδάλη του πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *