Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα μετατρέψουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες ζωής την επόμενη 20ετία

 

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα μετατρέψουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες ζωής την επόμενη 20ετία

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα μετατρέψουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες ζωής την επόμενη 20ετία

 

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούν τα 4 ζώδια που πρόκειται να μετατρέψουν τα εμπόδια που θα συναντήσουν σε ευκαιρίες ζωής κατά την επόμενη εικοσαετία.

Η αιτία προκύπτει από την επιρροή του Πλούτωνα που εισέρχεται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου κατά τον Ιανουάριο του 2024. Θα αποχαιρετήσει το ζώδιο μόνιμα τον Ιανουάριο του 2044. Η τάση του Πλούτωνα είναι να προκαλεί σοβαρές κρίσεις, όπως επίσης να παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και να αλλάζει οριστικά τη ζωή των ανθρώπων που επηρεάζει.

Από τα παρακάτω ζώδια που θα αναφερθούν θα επηρεαστούν όλα τα δεκαήμερα. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται ήδη σήμερα κι εξακολουθεί ως τον Νοέμβριο του 2030. Το δεύτερο δεκαήμερο θα επηρεαστεί από τον Απρίλιο του 2029 μέχρι και το Γενάρη του 2037. Τέλος, το τρίτο δεκαήμερο θα επηρεαστεί από τον Μάρτιο του 2036, ως και τον Ιανουάριο του 2044.

Λόγω των πολλαπλών αναδρομών και ορθοδρομών του, η επίδρασή του δεν θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια εξίσου δυνατή, αλλά θα φθίνει κατά περιόδους

 

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα μετατρέψουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες ζωής την επόμενη 20ετία

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Πλούτωνας θα στρέψει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου. Ουσιαστικά μέσα στην επόμενη εικοσαετία αναμένεται να νιώσεις αρκετή ανασφάλεια όσον αφορά τα υλικά αγαθά που έχεις αποκτήσει και που θέλεις να αποκτήσεις, καθώς και το στίγμα που έχεις αφήσει στην κοινωνία. Δεν αποκλείεται να σε βρουν κάποιες αδικίες, τις οποίες θα διαχειριστείς πάρα πολύ εποικοδομητικά και δημιουργικά, με αποτέλεσμα να κάνεις ‘παπάδες’ στην καριέρα σου.

Διαβάστε Επίσης  Πώς εκφράζουν τα ζώδια το πάθος τους

Πολύ περιληπτικά, διάφορα ατυχή γεγονότα που θα σου προκαλέσει ο Πλούτωνας στην προσωπική σου ζωή ή ακόμη και στα εργασιακά σου θα σε πεισμώσουν για να πατήσεις το γκάζι και να απογειώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα γίνεις πολύ πιο επιτυχημένος από όσο ονειρευόσουν ποτέ. Αυτό βέβαια πρόκειται να υλοποιηθεί έπειτα από απίστευτο κόπο.

 

Λέων

Αγαπητέ φίλε Λέοντα, ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει άσχημα αλλά και καλά νέα. Ας ξεκινήσω από τα άσχημα. Κάποιο ασυνείδητο και δυσλειτουργικό ψυχολογικό μοτίβο που είχες εδώ και αρκετά χρόνια, σε έκανε να επιλέγεις τους λάθος συντρόφους ή ακόμη και τους λάθος συνεργάτες στη δουλειά σου. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο έρχεται να σου προκαλέσει μεγάλες κρίσεις, με στόχο να καταφέρεις να δεις τι όντως δεν πάει καλά.

Μόλις ανοίξουν τα μάτια σου, θα βιώσεις σημαντικά προβλήματα. Αυτά θα σε κινητοποιήσουν να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να γίνεις πιο δυνατός άνθρωπος και να μάθεις να λες ‘όχι’ σε αρρωστημένες καταστάσεις. Τα καλά νέα είναι ότι θα αρχίσεις να έλκεις καταλληλότερους συντρόφους και πιο δίκαιους συνεργάτες στα επαγγελματικά. Η επόμενη εικοσαετία για εσένα θα είναι μια περίοδος τεράστιας επιτυχίας, με την μορφή ενός γάμου ή μίας εντυπωσιακής επαγγελματικής συνεργασίας.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου θα σου προκαλέσει ένα σωρό κρίσεις στα οικογενειακά. Μαζί, θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα άλυτα ψυχολογικά σου προβλήματα που προέκυψαν από το αρχικό οικογενειακό περιβάλλον, από το οποίο κατάγεσαι. Είναι δική σου υποχρέωση να τα ανακαλύψεις και να τα επιλύσεις. Μόλις το καταφέρεις, θα απελευθερωθείς από οποιοδήποτε δυσλειτουργικό μοτίβο και θα αισθανθείς πραγματική αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε Επίσης  Πρωτομαγιά: Ποιο λουλούδι αντιστοιχεί στο ζώδιό σας

Ως επακόλουθο, θα βελτιωθεί η προσωπική σου ζωή. Συνάμα, θα παρουσιαστούν και ευκαιρίες να βγάλεις πολύ περισσότερα χρήματα, έχοντας πια υψηλότερη αυτοεκτίμηση. Αυτή η εικοσαετία θα σε πεισμώσει τόσο πολύ να τα καταφέρεις που πρόκειται να μεταλλαχθείς ολιστικά. Σε αρκετά χρόνια από σήμερα, ο,τι βιώνεις θα φαντάζει μακρινό και ξενικό.

 

Υδροχόος

Υδροχόε ο Πλούτωνας, κυριολεκτικά, θα σου ‘αλλάξει τα φώτα’ μέσα στην επόμενη εικοσαετία. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται να βιώσεις ένα σκωτσέζικο ντους μεταξύ πολλαπλών εναλλαγών διαθέσεων. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πραγματικά αβοήθητος, επειδή η υποστήριξη που θα περιμένεις ακόμη και από δικούς σου ανθρώπους δεν θα έρθει ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που υπολόγιζες. Μέσα από πολύ σκληρές καταστάσεις, θα διδαχθείς να στηρίζεσαι απόλυτα στις δικές σου δυνάμεις.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr η επόμενη εικοσαετία θα σε βρει αφεντικό του εαυτού σου, καθώς και με διαφορετική εμφάνιση! Με πολύ καλύτερα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν δεν έχουμε τίποτα, έχουμε το καλύτερο κίνητρο για να καταφέρουμε τα πάντα. Είσαι πολύ πιο δυνατός από όσο νομίζεις και θα το αποδείξεις στον εαυτό σου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *