Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του ότι «θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια» και ζητά συγγνώμη!

 

Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του ότι «θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια» και ζητά συγγνώμη!

Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του ότι «θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια» και ζητά συγγνώμη!

Ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» κι έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με τη δήλωση που έκανε για το φύλο των παιδιών που θέλει να αποκτήσει με τον Tyler McBeth, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Η απάντηση για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και για την περιβόητη δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha.

«Πρώτα απ’ όλα, ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντησή μου και σ’ αυτό τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Προφανώς δεν ήταν η πρόθεσή μου.

Και μπορώ να πω κι εγώ, έκτοτε, επειδή είναι τελείως διαφορετικό το πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η κουλτούρα απ’ ό,τι στις ΗΠΑ, προφανώς έχουμε αναθεωρήσει και πολλά πράγματα. Και θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας.

Διαβάστε Επίσης  «Diana»: Η ζωή της πριγκίπισσας Diana γίνεται musical!

Ανεξαρτήτως φύλου. Το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα σημαίνει ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων. Γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, αυτό σημαίνει ισότητα» ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής του ANT1 και η Φωτεινή Νάσου εξασφάλισαν την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του συζύγου του, Tyler McBeth, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία τους, τη δημοσιότητα στη σχέση τους, ενώ αποκάλυψε πως ήδη κάνει μαθήματα ελληνικών!

«Ο Στέφανος και εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δύο στην Νέα Υόρκη, στο West Village και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον στη γειτονιά. Μετά από λίγο έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως ξέρεις, “θα πάω και θα μιλήσω σε αυτόν τον τύπο”. Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε από το γυμναστήριο την ίδια ώρα…» ανέφερε αρχικά ο Tyler.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

«Η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα. Δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα. Τώρα όπου πάμε οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν.

Υπάρχουν όμως κάποιες καταστάσεις που θα θέλαμε να μείνουν ιδιωτικά. Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό. Έχουμε επικοινωνία ο ένας με την οικογένεια του άλλου και είμαστε πολύ της οικογένειας. Η σχέση μας ήταν πάντα ισότιμη. Ο Στέφανος δεν μαγειρεύει πολλά πράγματα, αλλά στα παϊδάκια είναι καταπληκτικός.

Λατρεύω την Ελλάδα και δεν έχω νοσταλγήσει τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί εδώ» εξομολογήθηκε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *