Σασμός: Ανδρέας, Μαθιός και Αστέρης ξαδέρφια

 

Σασμός: Ανδρέας, Μαθιός και Αστέρης ξαδέρφια

 

Κανείς δε μπορεί να φανταστεί τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά του ALPHA, Σασμός μιας και μια αποκάλυψη για τον Αντρέα, τον Μαθιό και τον Αστέρη θα φέρει τα πάνω κάτω και θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους.

 

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Youweekly.gr και το περιοδικό TV24, όταν ο Αντρέας ήταν 7 χρονών, η μητέρα του, Μαρία, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων γιατί ο Τζανής Σταματάκης, με τον οποίο είχε σχέση παρόλο που ήταν παντρεμένη, λογοδόθηκε με άλλη γυναίκα.

Οι γονείς της την είχαν δώσει στον Μανούσο Βρουλάκη, αλλά εκείνη συνέχιζε να συναντιέται στα κρυφά με τον Τζανή. Όμως, αυτό το έμαθε η οικογένειά του για αυτό και τον πάντρεψε με άλλη γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη κατηγορεί την Μυρτάλη στον Χρήστο

Η Μαρία έμαθε για τον γάμο κι έτσι πήρε δηλητήριο και πέθανε σε ένα από τα κτήματα τους, αφήνοντας πίσω τα παιδιά της, τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο. Όλοι είπαν τότε στο χωριό πως πέθανε από καρδιά.

Ο Αντρέας λοιπόν έχει αποφασίσει να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας τους, μιας και ποτέ δεν πίστεψε ότι πέθανε με αυτόν τον τρόπο και δε θα σταματήσει μέχρι να το καταφέρει. Όλοι προσπαθούν να του αλλάξουν μυαλά, όμως τα σκοτεινά σχέδια που έχει, δεν βγαίνουν από τον νου του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Ίσως αυτή να είναι η τελευταία μας νύχτα»

Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη θα πάρει την απόφαση να του πει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη, γεγονός που της είχε εξομολογηθεί η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει.

Μόλις ο Αντρέας συνειδητοποιήσει πως όντως η μητέρα του είχε σχέση και με τον Σταματάκη παράλληλα με τον πατέρα του, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως και στις δικές του φλέβες κυλάει το ίδιο αίμα.

Έτσι λοιπόν όλα ανατρέπονται στον Σασμό από την στιγμή που ο Αντρέας μαθαίνει πως αυτός και ο Τηλέμαχος είναι πρώτα ξαδέλφια με τον Μαθιό και τον Αστέρη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *