Έρωτας Φυγάς: Παλεύει να σωθεί από την αδίστακτη Νότα

 

Έρωτας Φυγάς: Παλεύει να σωθεί από την αδίστακτη Νότα

 

Στιγμές αγωνίας θα φέρουν οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του OPEN «Έρωτας Φυγάς», με την Αλεξάνδρα να δέχεται δολοφονική επίθεση.Έρωτας Φυγάς: Παλεύει να σωθεί από την αδίστακτη Νότα

 

Αλεξάνδρα και Μάρκος είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί με τα παιδιά τους για αυτό σχεδιάζουν να το σκάσουν μακριά από όλους.

Όμως η Νότα ανακαλύπτει τι είναι έτοιμοι να κάνουν και σύμφωνα με το MyTV τους εκβιάζει.

Τίποτα όμως δεν σταματάει το ερωτευμένο ζευγάρι που προχωράει το σχέδιο του. Την ώρα που η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο τελικά ετοιμάζονται να φύγουν, μια ξαφνική κακοκαιρία αλλά και η εμφάνιση της Ουρανίας τους χαλάει το σχέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Το τέλος της Δαμιανής έρχεται

Με την επιθυμία τους να φύγουν μακριά να είναι ισχυρότερη από κάθε τι, ξεπερνούν τα εμπόδια και ο Μάρκος μάλιστα κανονίζει και απομακρύνει τη Νότα.

Όμως η Νότα εμφανίζεται την τελευταία στιγμή που μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να κάνουν μια νέα αρχή και προσπαθεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα. Εκείνη όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», παλεύει για να σωθεί από τη λυσσασμένη και αδίστακτη Νότα και ο Μάρκος βοηθάει την Αλεξάνδρα να γλιτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τρεις ήρωες κάνουν τη μεγάλη ανατροπή

Αμέσως μετά μπαίνουν γρήγορα στο αυτοκίνητο και απομακρύνονται, ενώ η Νότα πηγαίνει στο σπίτι των Δεμερτζήδων για να πει στον Ιάσονα ότι η Αλεξάνδρα το έσκασε με τον Μάρκο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *