Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 53, 54, 55, 56

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 53, 54, 55, 56

Η Παραλία επόμενα επεισόδια 53, 54, 55, 56: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 27/11/2023 έως τις 30/ 11/2023.

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 53, 54, 55, 56

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 53 στις 27/11/2023
Επεισόδιο 53
Δευτέρα

Η επιστροφή του Διονύση στο γραφείο δημιουργεί εντάσεις με τον Παύλο. Μια ξαφνική απόφαση του Παύλου αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας Αρχοντάκη, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, όμως, ο Διονύσης βελτιώνει τις σχέσεις του με τον Γράντο, επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική τους σχέση με νέα δεδομένα και καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 54 στις 28/11/2023
Επεισόδιο 54
Τρίτη

Ο Διονύσης ακόμα παλεύει για την έγκριση της Πολεοδομίας και την ανέγερση του ξενοδοχείου τους χωρίς καμιά τύχη. Η καθυστέρηση αυτή και η συνεχής απόρριψη από τους φορείς τον ωθούν στη συνειδητοποίηση ότι ενδεχομένως να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που να παρεμποδίζουν τις υποθέσεις του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Αντώνης Καρυστινός στα γυρίσματα – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Λοΐζος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του και εμπλέκεται ενεργά στις σκοτεινές και παράνομες υποθέσεις που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση του Παπαγιαννάκη. Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος, που δεν γνωρίζει κανείς στο χωριό.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 55 στις 29/11/2023
Επεισόδιο 55
Τετάρτη

Στα Μάταλα, οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται για ένα αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες που φορούν λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών που συνδέουν την κοινότητα και τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο χωριό.

Παράλληλα, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει, προκαλώντας ρήξη στη σχέση τους λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Όλοι μοιάζουν ένοχοι, όλοι κάτι κρύβουν. Άραγε θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια των τραγικών γεγονότων που πλήττουν το χωριό;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 56 στις 30/11/2023
Επεισόδιο 56
Πέμπτη

Ο Λοΐζος αρχίζει να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα πίσω από τις δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη και τρομοκρατείται με τα σκοτεινά μυστικά και τις σκληρές αλήθειες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος. Παράλληλα, ο Μαρκ, βυθισμένος σε μια αβεβαιότητα που τον συνταράσσει, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα πρόσφατα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο στη ζωή του.

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή του Σήφη, προσφέροντας τη βοήθειά της για τη διαχείριση του καφενείου. Η αβεβαιότητα του μέλλοντος παραμένει παρούσα, αφήνοντας πολλά ερωτήματα ανοιχτά σχετικά με τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι των Ματάλων.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *