Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

Ο Στάθης ανακαλύπτει μια σπουδαία ευκαιρία για την αγορά ελαιόδεντρων.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

 

Μετά από μια συζήτηση με τον Μάνο σχετικά με αυτή την ευκαιρία, αποφασίζει να επενδύσει.

Από την άλλη, η Αρετή επιτίθεται λεκτικά στην Αριάδνη στη μέση του δρόμου, όπου η Αριάδνη αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

Αυτή η αποκάλυψη αφήνει την Αρετή άφωνη, η οποία σπεύδει να μοιραστεί τα νέα με τη Βασιλική. Η Βασιλική, μαθαίνοντας ότι είναι ετεροθαλής αδελφή με την Αριάδνη, βιώνει ένα σοκ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο παλιός έρωτας του Αποστόλη

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και την παρατηρεί να επιβιβάζεται σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται κάποιες ύποπτες ματιές μεταξύ του ανιψιού του και της Αριάδνης.

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας μιας παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα. Παράλληλα, ο Άρης κάνει ερωτικές προσεγγίσεις προς την Ισμήνη.

Η Αριάδνη, από την πλευρά της, ενημερώνει τον Στάθη ότι έχει σκοπό να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Τέλος, η Αρετή βιάζεται να μοιραστεί τα νέα με την Ιουλία, αλλά η Ιουλία την προλαβαίνει, αποκαλύπτοντας της την πλήρη αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι - Βίντεο

Αυτές οι εξελίξεις φέρνουν πολλά ερωτήματα: Τι σχεδιάζει η Μαρία και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου; Ποια είναι η φύση της σχέσης μεταξύ του ανιψιού του Λυκούργου και της Αριάδνης;

Πώς θα εξελιχθεί η έρευνα του Ορέστη για τα ναρκωτικά και ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον ίδιο και τους γύρω του;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *