Σασμός – Εξέλιξη σοκ: Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν

 

 

Σασμός – Εξέλιξη σοκ: Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν

Τα πράγματα στην Άνω Ποριά φαίνεται ότι όλο και χειροτερεύουν καθώς ο φόβος για το μέλλον, οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, οι σχέσεις που είναι ευάλωτες, αλλάζουν τις ισορροπίες στη σειρά «Σασμός» και έτσι στη συνέχεια μια μεγάλη ανατροπή θα έρθει καθώς η Αργυρώ θα ζητήσει από τον Αστέρη να χωρίσουν.Σασμός – Εξέλιξη σοκ: Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν

Η Αργυρώ αναθεωρεί τη σχέση της με τον Αστέρη

Ο Αστέρης μαθαίνοντας ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή σοκαρίστηκε και τα έβαλε μαζί του αλλά και με την Καλλιόπη, που το έκρυβαν τόσο καιρό.

Η Αργυρώ βλέποντας ότι εκείνος δεν έχει διάθεση να τον καταδώσει στην αστυνομία, αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση και τον γάμο τους και προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να κάνει το σωστό. Εκείνος όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, την ώρα που η Βασιλική είναι έγκυος και το να μπει ο Μαθιός στη φυλακή θα την διέλυε.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια, επεισόδια 30-31-32-33-34

Από την άλλη, μετά το χτύπημα του Αντρέα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, ο φόβος ότι ο κίνδυνος μπορεί να χτυπήσει ξανά τους Σταματάκηδες οδηγεί την Αργυρώ στο να ζητήσει από τον Αστέρη να απομακρυνθούν για λίγο.

Η στιγμή είναι φορτισμένη και για τους δυο, καθώς η Αργυρώ στη σειρά «Σασμός», επιμένει να χωρίσουν με τον Αστέρη φοβούμενη τόσο για τη ζωή του μικρού Πετρή όσο και για τη δική της.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Το τέλος έρχεται με γάμο, δολοφονία και χωρισμό

Η Μαρίνα στεναχωριέται που βλέπει για ακόμα μια φορά χωρισμένους τον Αστέρη και την Αργυρώ, την ώρα μάλιστα που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο να ζήσουν επιτέλους μαζί όλα όσα είχαν ονειρευτεί.

Το μόνο όμως που δεν γνωρίζει είναι ο λόγος, το ότι δηλαδή ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και ο Αστέρης έχει προτιμήσει να τον καλύψει.

Παρά τις προσπάθειες της Στέλλας αλλά και του παπά Μιχάλη να πείσουν την Αργυρώ να μην δώσει τέλος σε αυτή τη σχέση, εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να βγάλει τον Αστέρη, από τη ζωή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *