Ξεσπάθωσε ο Σταύρος Ζαλμάς: Καταστράφnκε η ζωή μου για 15 χρόνια, αν είχα κάνει μήνυση τώρα θα ήμουν πλούσıος

 

Ξεσπάθωσε ο Σταύρος Ζαλμάς: Καταστράφnκε η ζωή μου για 15 χρόνια, αν είχα κάνει μήνυση τώρα θα ήμουν πλούσıος

Ξεσπάθωσε ο Σταύρος Ζαλμάς: Καταστράφnκε η ζωή μου για 15 χρόνια, αν είχα κάνει μήνυση τώρα θα ήμουν πλούσıος

 

Ο Σταύρος Ζαλμάς σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”, μίλησε για τη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, στην οποία πρωταγωνιστεί, για τη δημοσιότητα και τα ψευδή δημοσιεύματα.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι, θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι».

Ο Σταύρος Ζαλμάς για τη σειρά που τον έκανε διάσημο

Σχετικά με τη δημοτικότητα του ηθοποιού, η οποία εκτοξεύτηκε με τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» και τον απαγορευμένο έρωτα της Δέσποινας (Θεοφανία Παπαθωμά) και του πατέρα Ιωάννη, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι μετά τη σειρά, δεν του προτάθηκε αντίστοιχος ρόλος, αλλά μία διαφήμιση την οποία αρνήθηκε.

Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα, σημείωσε ότι «η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό».

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια προσπαθεί ακόμη να εντοπίσει την εξαφανισμένη Μαρίνα

Για τα γυρίσματα της σειράς “Άφρικα”, ο Σταύρος Ζαλμάς τόνισε «από το «Άφρικα» θυμάμαι το ταξίδι δυο μηνών που κάναμε και γυρίσαμε όλη την Κένυα. Πήγαμε να γυρίσουμε μία σκηνή κοντά σε ελέφαντες που ερωτοτροπούσαν, από τύχη είμαστε ζωντανοί. Η εμπειρία στα χωρία των Μασάι ήταν συγκλονιστική, είναι τεράστιοι, καλλίγραμμοι και κυκλοφορούν γuμνοί».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ζει σε σκάφος και όχι στο σπίτι του και μάλιστα, μία φορά κινδύνεψε, διότι βρισκόταν μόνος μεταξύ Αίγινας και Καλαμακίου και οι άνεμοι έπνεαν 11 μποφόρ.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα 16/3 – Η ομάδα που κερδίζει

 

Τα ψευδή δημοσιεύματα για τον Σταύρο Ζαλμά

Για τα ψευδή δημοσιεύματα περιοδικών, που υποστήριζαν ότι έπασχε από AIDS, κατέληξε «έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα «άστους να πάνε στο δι@ολ@».

Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα. Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω aids, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω.

Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *