Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 24, 25, 26

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 24, 25, 26. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 24, 25, 26

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 24 στις 19/11/2023
Επεισόδιο 24
Κυριακή
Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο είναι ο άντρας της Στέλλας. Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία και έρχονται κοντά.

Ο Δημήτρης επιτρέπει στη Λίνα να επιστρέψει στην Αθήνα ενώ η Ειρήνη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη για το θάνατο της γυναίκας του.

Η Αλίκη μοιράζεται με το Γιώργη τις προσωπικές τις έρευνες για το ναυάγιο κερδίζοντας την εύνοια του.

Είναι η αντικαταστάτρια της Ασημίνας, στην γραμματεία της εφημερίδας. Γοητευτική και πολύ δυναμική, παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αλίκη αποκτά – ρόλο κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης του ναυαγίου.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 24, 25, 26

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 25 στις 20/11/2023
Επεισόδιο 25
Δευτέρα
Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον πατέρα της Ειρήνης, Τρύφωνα, κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος, ενώ η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να δώσει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά κάνει μία αναπάντεχη γνωριμία. Ο Βασίλης μιλάει στην Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Φρικτή Ληστεία Σε Φίλιππος Και Βασιλική

Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη ενώ η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο καθώς ο Παντελίδης βρίσκεται πάντα ένα βήμαΔείτε ακόμη μπροστά.

Ένα γύρισμα της τύχης φέρνει πάλι κοντά τον Μάκη και την Λίνα. Μετά το πρόσωπό τους φιλί η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη.

Ο Βλάσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία. Η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη την απόφαση της να μείνει στην Αθήνα και να ψάξει για δικό της διαμέρισμα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 26 στις 21/11/2023
Επεισόδιο 26
Τρίτη
Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει προβλήματα στη νέα του δουλειά και υποπτεύεται ότι έχει βάλει το χέρι του ο Βασιλείου. Ο καπετάν Ανδρέας αναλαμβάνει να τον βοηθήσει. Ο Γιώργης καταφέρνει να μιλήσει με τον ασυρματιστή του Φοίνιξ, αλλά τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Φίλιππου

Η εξέλιξη του Τρύφωνα του δίνουν λίγους μήνες ζωής. Ο Άγγελος συλλαμβάνει τους δύο απατεώνες με τους οποίους έχει μπλέξει ο Πέτρος, αλλά εκείνοι βρίσκουν τρόπο να του φορτώσουν ένα ακόμα πρόβλημα.

Η ώρα που ο Πέτρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Άγγελο έχει φτάσει. Ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην Ειρήνη.

Ο Μάκης ζητάει από την Λίνα να γίνει το κορίτσι του την ώρα που ο Διονύσης κάνει πάλι την εμφάνισή του στο σπίτι της. Ο παπά Γρηγόρης βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να πείσει την Λαμπρινή πως ο γιος τους χάθηκε για πάντα.

Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη ότι είδε κάποιον στο τάφο της Ασημίνας, αλλά μία σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργη και αποφασίζει να μη μιλήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *