Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση

 

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση

Άκρως συγκλονιστικές είναι για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του OPEN, Έρωτας Φυγάς, καθώς η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση και το σκάει με τον γιο της.Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση

 

Παράλληλα ο Στέφανος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Ευγενίας καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια ο Μάρκος αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την εγκυμοσύνη της, οξύνοντας την μεταξύ τους διαμάχη.

Κάποια στιγμή λοιπόν η γιατρός βρίσκει τυχαία την Ελπίδα να προσέχει τον γιο της τον Στεφανάκο τον οποίο της έχει απαγορεύσει ο άντρας της να βλέπει. Τότε, προβαίνει σε μία ακραία κίνηση. Συγκεκριμένα προσπαθεί να σκοτώσει την Ελπίδα και αρπάζει τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ποιος έβαλε φωτιά στο σπίτι της Καλλιόπης;

Μερικές ώρες αργότερα ο Μάρκος ενημερώνεται από την Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα και ο μικρός έχουν εξαφανιστεί. Όπως είναι φυσικό εκείνος ταράζεται ενώ οι υποψίες στρέφονται προς την Ευγενία και δίχως να χάνουν χρόνο αρχίζουν να την αναζητούν.

Εντωμεταξύ η κατάσταση της υγείας της ελπίδας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ενώ πλέον η σύζυγος του Μάρκου καταζητείται από την χωροφυλακή για την δολοφονική επίθεση εναντίον της ξαδέρφης του Ιάσωνα.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3

Την ίδια ώρα η Ευγενία καταφέρνει και βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί προσωρινά με το μωρό έχοντας σκοπό να φύγει άμεσα και για πάντα από τη Μεσσηνία, παίρνοντας μαζί της και το παιδί.

Ο Μάρκος από την πλευρά του πιστεύει ότι κάποιος βοηθάει τη γυναίκα του να δρα εις βάρος του και αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μάθει ποιος είναι και να πάρει εκδίκηση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *