Σασμός: Ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή για να σώσει τη Βασιλική

 

Σασμός: Ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή για να σώσει τη Βασιλική

Ο θάνατος του Λαζάρου, του δολοφόνου του Νικηφόρου, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην Άνω Ποριά και ειδικότερα στους Σταματάκηδες.Σασμός: Ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή για να σώσει τη Βασιλική

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ο Μαθιός ομολογεί πως εκείνος έκανε τον φόνο και οδηγείται στην φυλακή.

Η αγάπη του Μαθιού για την Βασιλική δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν μιας και ο άντρας έχει αποδείξει πως θα έκανε τα πάντα για εκείνη και την ευτυχία της.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς προκειμένου να γλιτώσει η Βασιλική τη φυλακή θα συλληφθεί ο Μαθιός ως ένοχος για φόνο. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Βασιλική ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για το χαμό του Νικηφόρου.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η γυναίκα συμμαχεί με την Καλλιόπη και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Λαζάρου. Μάλιστα σύμφωνα με το myTV εξαιτίας της Βασιλικής ο τελευταίος θα βρει τραγικό θάνατο καθώς τον εντοπίζει εκείνη πριν προλάβει να τον βρει η αστυνομία ή να τον φυγαδεύσει ο Αντρέας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει τη δολοφονία που έκανε η Ευτυχία

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα όλα αλλάζουν. Η Βασιλική με την Καλλιόπη απομακρύνονται πριν φτάσει η αστυνομία και την συλλάβει αλλά οι τύψεις τρελαίνουν την πρώτη. Δεν μπορεί να διαχειριστεί πως εξαιτίας της πέθανε κάποιος έστω κι αν αυτός ήταν δολοφόνος.

Η Βασιλική σκέφτεται ακόμη και να παραδοθεί αλλά ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να την συγκρατήσουν. Εντωμεταξύ η είδηση του θανάτου του Λαζάρου κάνει το γύρο της Άνω Ποριάς και όλοι αναστατώνονται.

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος σκότωσε τον άντρα. Ο Αντώνης αναλαμβάνει τις έρευνες για να βρει τον ένοχο. Παράλληλα ο Μαθιός καθησυχάζει τη Βασιλική πως θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει αλλά δεν ξέρει πως ο ίδιος είναι στο κάδρο των υπόπτων για την δολοφονία του Λαζάρου.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο Μαθιός θα μπορούσε να είναι ο ένοχος θέλοντας να πάρει εκδίκηση για το χαμό του Νικηφόρου. Η Βασιλική όμως βλέποντας πως ο Μαθιός βρίσκεται στο στόχαστρο σκέφτεται να παραδοθεί και να πληρώσει για τις πράξεις της.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ ξανά μαζί σε σειρά της τηλεόρασης

Η κατάσταση είναι τεταμένη. Από τη μία οι Βρουλάκηδες διψούν για εκδίκηση και το χωριό είναι ανάστατο με όσα συμβαίνουν και από την άλλη ο Αντώνης ψάχνει έστω και ένα στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον ένοχο και ξέρει, πως αυτός βρίσκεται ανάμεσα στους Σταματάκηδες.

Μάλιστα ζητάει από όλους αποτυπώματα. Ο Μαθιός αποφασίζει να θυσιαστεί και να προστατεύσει τη γυναίκα του. Ο άντρας παραδίνεται στην αστυνομία ομολογώντας πως εκείνος ευθύνεται για το θάνατο του Λάζαρου.

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλους. Οδηγείται στην φυλακή όπου και θα παραμείνει αρκετό καιρό. Τόσο η Βασιλική όσο και η Καλλιόπη βρίσκονται στο πλευρό του και προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες ενώ η σωτηρία του Μαθιού, θα έρθει από κάποιον που κανείς δεν περιμένει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *