Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει με την Τζένη στον Καναδά

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει δεν βρεθεί ο Λάζαρος. Η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της για να τον εντοπίσουν.

Ο Μανόλης, πνιγμένος στα σκοτάδια της θλίψης, αντλεί δύναμη από μια αναπάντεχη παρουσία. Η Τζένη επιστρέφει και είναι δίπλα του, προσφέροντάς του μια αγκαλιά για να κρυφτεί από τους εφιάλτες και να γαληνέψει η ψυχή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος πνίγει τον Μανώλη

Η Τζένη, μετά το φιάσκο της ψεύτικης εγκυμοσύνης από τον Νικηφόρο παρότι εκείνος τη συγχώρησε, είχε φύγει από την Άνω Ποριά για τον Καναδά, όπου ζούσαν οι γονείς της.

Μαθαίνοντας, όμως, για το χαμό του Νικηφόρου, γύρισε για να βοηθήσει τον Μανόλη και να σταθεί στο πλευρό του. Μέσα σε όλη αυτή τη θλίψη και τον πόνο που βιώνουν οι Σταματάκηδες, συμβαίνει ένα περιστατικό που τους αναστατώνει.

Η Βασιλική λιποθυμά και μαθαίνει πως θα ξαναγίνουν γονείς με τον Μαθιό. Η εγκυμοσύνη αυτή ίσως τη βοηθήσει να ξεπεράσει την απόγνωση και τη δίψα της να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες για το χαμό του γιου της, δολοφονώντας η ίδια τον Λάζαρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Το σπόιλερ της Κίτσου για τον β’ κύκλο

Ο Αστέρης που έχει εξαφανιστεί από όλους και όλα βρίσκεται στον Καναδά μαζί με την Τζένη. Η οποία τον φιλοξενεί για όσο χρειαστεί ο ίδιος. Τι θα γίνει όμως με την Αργυρώ και το παιδί του; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *