Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία μέσα στην εβδομάδα

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία μέσα στην εβδομάδαΚλέαρχος Μαρουσάκης: Μια νέα κακοκαιρία έρχεται μέσα στην εβδομάδα. Ποιες περιοχές θα χτυπήσει; Δείτε παρακάτω:

Σε ποιες περιοχές της χώρας αναμένονται «διαταραχές», σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη. Μία νέα σύντομη κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ημέρες τη χώρα, σύμφωνα με πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Ο μετεωρολόγος μιλώντας το πρωί στο OPEN, ανέφερε ότι μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, προκαλώντας πλήθος ζημιών, θα ακολουθήσει άλλο ένα, μικρότερης έντασης και διάρκειας, «κύμα».

Διαβάστε Επίσης  Η αφρικανική σκόνη που… είναι απειλη για την υγεία! Τι λέει γνωστός Χανιώτης πνευμονολόγος

Παρότι όλη την εβδομάδα θα επικρατεί ηλιοφάνεια και ο υδράργυρος θα βρίσκεται αρκετά ψηλά, την Τρίτη και την Τετάρτη θα σημειωθούν ορισμένες «διαταραχές».

Αυτές θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά την Τρίτη και θα καταλήξουν ανατολικότερα την Τετάρτη, με βροχοπτώσεις ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά της χώρας.

Ωστόσο αυτό το κύμα θα περάσει σύντομα, ο καιρός θα βελτιωθεί και οι θερμοκρασίες θα είναι αρκετά καλές, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Διαβάστε Επίσης  Από τα ξημερώματα άλλαξε η ώρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *