Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χτυπά την Νότα

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χτυπά την Νότα

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να εξοικειωθεί με το «θάνατο» και την απουσία της Μαργέτας από το Κιάρι, παρόλο που την καταπιέζει αυτή η νέα συνθήκη.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χτυπά την Νότα

 

Παράλληλα, ο Μάρκος αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους που του θέτει η Ευγενία, προκειμένου να μην προχωρήσουν εκείνη και η θεία της σε μήνυση κατά της Αλεξάνδρας, για τη δήθεν επίθεσή της στη Νότα.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα είναι εξοργισμένη με τον εκβιασμό Ευγενίας και Νότας και, μέσα σ’ όλα, ανακαλύπτει πως υπάρχει ενδεχόμενο η Ευγενία να είναι ξανά έγκυος!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

Αυτό την πληγώνει και την κάνει να αισθάνεται βαθύτατα προδομένη από τον Μάρκο. Κάτι που ικανοποιεί απόλυτα την Ευγενία, η οποία καταλαβαίνει πως έχει σπείρει την αμφιβολία στο ζευγάρι.

Πράγματι, η Αλεξάνδρα αποφεύγει τον Μάρκο, που αδυνατεί να κατανοήσει την απότομη αλλαγή της και προσπαθεί απεγνωσμένα να την προσεγγίσει.

Η Νότα, μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο, ενώπιον δημοσιογράφων. Η συμφωνία που έκανε, όμως, την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις για την ένοχο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε δίκη για φόνο – Στοιχήματα στο καφενείο

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *