Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA. . Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 12/11/23 – 14/11/23.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 20 στις 12/11/2023
Επεισόδιο 21
Κυριακή
Ο Μάκης και η Λίνα βγαίνουν επιτέλους το ραντεβού που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε εκείνος.

Στο μεταξύ η άρνηση της Λαμπρινής να φορέσει μαύρα και να πενθήσει τον Πέτρο στρέφει το χωριό εναντίον της και φέρνει τον παπά Γρηγόρης σε δύσκολη θέση.

Το ένστικτο της μάνας την κάνει να πιστεύει ότι το παιδί της δε χάθηκε εκείνη την μαύρη μέρα στο ναυάγιο του Φοίνιξ. Την ίδια στιγμή για να γλιτώσει από τους διώκτες του ο Πέτρος κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την κλεμμένη εικόνα από τις αποθήκες του λιμενικού ρισκάροντας να αποκαλυφθεί το μυστικό του.

Η Βάσω μαθαίνει από τη μητέρα της για τις απίστευτες απιστίες του αρραβωνιαστικού της. Παράλληλα μια τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμητρα, η οποία καλείται να του δώσει εξηγήσεις…

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 22 στις 13/11/2023
Επεισόδιο 22
Δευτέρα
Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου φροντίζοντας για την κατάθεση του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν Ανδρέα. Μια νέα γραμματέας πιάνει δουλειά στην εφημερίδα όπου δουλεύει ο Γιώργης και αναλαμβάνει δυναμικά πρωτοβουλίες. Ο Παντελίδης παίρνει τα μέτρα του εναντίον του δημοσιογράφου με ύπουλο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Το ραντεβού του Μάκη με τη Λίνα δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Μάκη. Η Βάσω μαθαίνει από τη μητέρα της για τις απιστίες του αρραβιωνιαστικού της. Μία τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανώρθωτα την Δήμητρα. Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά, ενώ ο Μάκης περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας.

Όταν χτυπάει επιτέλους το τηλέφωνο είναι για τον Πέτρο που αναστατώνεται. Οι διώκτες του ζητούν πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει στον Αντώνη αλλά δεν μπορεί να τα επιστρέψει καθώς τα έχει ήδη στείλει στην Σοφούλα. Ο ερωτευμένος Ιπποκράτης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του αλλά αυτή βυθισμένη στο πένθος αρνείται.

Ο Στελής προσεγγίζει τον παπά Γρηγόρη αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Μία σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα. Στην αποθήκη του λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Βλάσης ομολογεί: «Τον δικηγόρο τον πυροβόλησε ο…»

Έχει το όνομα της γυναίκας του Ιπποκράτη. Η αποκάλυψη ότι η Κλαίρη ήταν στο Φοίνιξ προκαλεί αναστάτωση και όλοι κάνουν ότι μπορούν για να μην το μάθει ο Ορφέας.

Ο αστυνόμος Λουβαρής, ο οποίος κάνει έρευνα για την εξαφάνιση της υποπτεύεται ότι κάποιος κρύβει την αλήθεια. Η Κλαίρη όντως μπήκε στο πλοίο και πνίγηκε ή αυτός που την σκότωσε φρόντισε να φανεί θύμα του ναυαγίου;

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 23 στις 14/11/2023
Επεισόδιο 23
Τρίτη
Ο Μάκης φοβάται ότι η Λίνα τον αποφεύγει ενώ εκείνη πασχίζει να επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει ότι έφυγε εκτάκτως για την Κρήτη. Η Βάσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον αρραβωνιαστικό της να την άπατα, αλλά ο Δημήτρης πιέζει για να προχωρήσει κανονικά ο γάμος, προκαλώντας επανάσταση στο σπίτι του.

Ο Βασίλης μαθαίνει πως χάθηκε ο άντρας της Στέλλας και την επισκέπτεται για να την ζητήσει συγγνώμη, ενώ την ίδια ώρα η Ευγενία χτυπά την πόρτα του Ιπποκράτη. Οι αρχαιοκάπηλοι που κυνηγούν τον Πέτρο του κάνουν άλλη μία επίσκεψη, αλλά για κακή τους τύχη εκείνη την ώρα στην αυλή βρίσκεται ο Άγγελος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *