Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Βαγιάκος πιάνονται στην φάκα

 

Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Βαγιάκος πιάνονται στην φάκα

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Δημοσθένης και Βαγιάκος πιάνονται στην φάκα.Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Βαγιάκος πιάνονται στην φάκα

 

Ανατρεπτικές εξελίξεις και μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε στα νέα και επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς θα αποκαλυφθεί ότι ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη.

Ο Ορέστης που σταμάτησε τη δουλειά του ως μυστικός αστυνομικός λόγω της υγείας του, τώρα αναλαμβάνει ξανά δράση με την ίδια ιδιότητα σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, χωρίς όμως να το γνωρίζουν οι άλλοι.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, 48-49: η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως ο Αλέξης έχει αυτοκτονήσει

Εντωμεταξύ ο Δημοσθένης αρχίζει και πάλι τη διακίνηση ναρκωτικών στη Μάνη και αυτή τη φορά κάνει τσιράκι του τον Βαγιάκο έτσι ώστε να μαθαίνει νέα μέσα από την ίδια την αστυνομία.

Έτσι ο Βαγιάκος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» κάποια στιγμή που ενημερώνονται στο τμήμα για μια πληροφορία διακίνησης ουσιών, το λέει στον Δημοσθένη αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν αλήθεια.

Μέρες αργότερα, ο Ορέστης βλέπει μπροστά στα μάτια του να διακινούν ναρκωτικά και αποφασίζει να αναλάβει δράση και δεν λέει τίποτα στον Κουράκο, καθώς πλέον έχει πληγωθεί από το πισώπλατο χτύπημα που του έδωσε με τη σχέση του με τη Δήμητρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Μαρίνα ορμά στον Παύλο: «Μαζέψου»

Ο Ορέστης αρχίζει διακριτικά να ερευνά το θέμα χωρίς κανένας να καταλάβει τίποτα. Όταν όμως συνειδητοποιήσει ότι ο Δημοσθένης είναι ο «εγκέφαλος» θα μείνει άναυδος….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *