Τα τρία φυτά που θα φέρουν θετική αύρα στο σπίτι σας

 

Τα τρία φυτά που θα φέρουν θετική αύρα στο σπίτι σας

Τα τρία φυτά που θα φέρουν θετική αύρα στο σπίτι σας

Τα τελευταία χρόνια τα φυτά να πρωταγωνιστούν ως μέρος της διακόσμησης σε κάθε δωμάτιο. Τα φυτά συμβάλουν καθοριστικά στην καθαρή ατμόσφαιρα, ενώ δημιουργούν μία διάθεση άνεσης και ηρεμίας.

Παράλληλα, τα φυτά μας βοηθούν να διαχειριστούμε το άγχος, καθώς με τη βοήθειά τους ισχυροποιείται και εδραιώνεται η δύναμη του ξύλου, το οποίο είναι ένα από τα πέντε θεμελιώδη στοιχεία της κινέζικης φιλοσοφίας.

Διαβάστε Επίσης  Σφουγγαρίστρα: Το “μαγικό μείγμα” για να μην μυρίζει άσχημα μετά το σφουγγάρισμα

Ποια είναι όμως τα φυτά αυτά που θα φέρουν θετική αύρα στο σπίτι;

Γιασεμί:

Το γιασεμί είναι συνώνυμο της καλοτυχίας και θεωρείται ότι ευνοεί την καλή ψυχολογία. Το συγκεκριμένο φυτό επίσης μυρίζει πολύ όμορφα οπότε μπορείτε να προμηθευτείτε σύντομα μια γλάστρα.

Βασιλικός:

Ο βασιλικός καθαρίζει τον αέρα και είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θεωρείται ότι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση. Επιπλέον διώχνει και τα κουνούπια.

Διαβάστε Επίσης  5 Tips για Περισσότερη Οικονομία στο Φαγητό Μέσα στο Σπίτι!

Παιώνια:

H παιωνία αποτελεί σύμβολο της καλής τύχης. Επίσης θεωρείται ότι η όψη του και το άρωμά του βοηθούν την ψυχολογία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές νύφες την επιλέγουν για την ανθοδέσμη τους και τη διακόσμηση της εκκλησίας.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *