Προλάβετε τη Γήρανση με Σύσφιξη Προσώπου!

 

Προλάβετε τη Γήρανση με Σύσφιξη Προσώπου!

Προλάβετε τη Γήρανση με Σύσφιξη Προσώπου!

Ακόμα και αν δεν έχετε «λαιμό κύκνου», δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με τη χαλάρωση και το διπλοσάγονο. Μπορείτε αφενός να καμουφλάρετε τις ατέλειες σ’ αυτές τις περιοχές με έξυπνα κόλπα αφετέρου να αποκτήσετε σφριγηλό πηγούνι και ανορθωμένο λαιμό, κάνοντας μία δραστική αλλαγή στην καθημερινότητά σας.

 

Μακιγιάζ που ανορθώνει και βελτιώνει

Α) Φωτοσκιάσεις

Το «contouring», η γνωστή τεχνική που οι μακιγιέρ χρησιμοποιούν για τα «κοψίματα» στα μάγουλα εφαρμόζεται και περιμετρικά του πηγουνιού, για να κρύψει τα σημάδια χαλάρωσης.

Διαλέξτε ένα προϊόν contouring, ιδανικά σε μορφή compact πούδρας (για να μπορείτε να ελέγχετε την ποσότητα που θα βάλετε στο πινέλο) αρκετά πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας.
Απλώστε το προϊόν με το πινέλο σχηματίζοντας μία γραμμή σε όλη την περιοχή ακριβώς κάτω απ’ το σαγόνι. Ξεκινάτε από το σημείο όπου αρχίζει το οστό, ακριβώς κάτω απ’ το αυτί και συνεχίζετε τη γραμμή μέχρι να φτάσετε στην άλλη άκρη του προσώπου.
Σβήστε τη σκούρα γραμμή με το πινέλο με κινήσεις προς τα μέσα, ώσπου να μείνει μόνο μια απλή σκίαση που θα δώσει την ψευδαίσθηση ενός πιο σφικτού σαγονιού.

Β) Κατάλληλο κραγιόν

Τα έντονα κραγιόν τραβούν την προσοχή στο σημείο του διπλοσάγονου. Προτιμήστε λοιπόν ένα πιο ανοιχτόχρωμο.

 

Γ) Μάτια που τραβούν την προσοχή

Για να απομακρύνετε τα βλέμματα από τον χαλαρωμένο λαιμό σας, πρέπει να τα «τραβήξετε» πιο ψηλά και συγκεκριμένα στο ύψος των ματιών. Πολύ απλά, τονίζοντας και μεγαλώνοντάς τα με eye liner και μάσκαρα.

Διαβάστε Επίσης  Nail detox: Πότε τα νύχια μας χρειάζονται αποτοξίνωση

 

Κούρεμα-οπτικό εφέ

Μπορεί να αγαπάτε το κοντό καρέ (άλλωστε είναι και τάση τα τελευταία χρόνια) αλλά στο σημείο όπου τελειώνει το μήκος του, δηλαδή στο πηγούνι, πάνω απ’ τον λαιμό, τονίζει αισθητά τη χαλάρωση στην περιοχή. Προτιμήστε είτε ένα ασύμμετρο καρέ (πιο μακρύ μπροστά πιο κοντό πίσω, για να μην τραβήξετε τόσο την προσοχή στον λαιμό και το πηγούνι) είτε ένα πιο μακρύ καρέ που καταλήγει στους ώμους.

Κοσμήματα που «κόβουν»

Τα κοντά και στενά περιδέραια (τύπου τσόκερ), τονίζουν έναν λαιμό με καμπτική στάση. Αντίθετα, τα πιο μακριά κολιέ που απομακρύνουν το βλέμμα απ’ το σημείο του προβλήματος, είναι η καλύτερη επιλογή, για να μη στερηθείτε ούτε το στιλ σας ούτε τη χαρά του να κρύψετε τις ατέλειές σας.

 

Ακάλυπτος ο λαιμός

Τα ζιβάγκο, οι μπλούζες και τα πουκάμισα με ψηλό γιακά κάνουν το πηγούνι να φαίνεται πιο φαρδύ και μεγάλο, και αν έχετε ήδη σημάδια χαλάρωσης, ένα τέτοιο ρούχο θα τραβήξει το μάτι στο σημείο σαν μαγνήτης. Γι’ αυτό, γεμίστε καλύτερα την ντουλάπα σας με ανοιχτά ντεκολτέ, ώστε να «ανοίξει» το βλέμμα απ’ το πηγούνι προς τα κάτω.

 

Η συνήθεια που θα προφυλάξει τον λαιμό σας απ’ το Tech–Neck

Πιάνετε το κινητό ή το τάμπλετ σας, για να σερφάρετε στο ίντερνετ, να χαζέψετε στα σόσιαλ μίντια, να διαβάσετε τα μηνύματά σας, να δείτε την αγαπημένη σας σειρά… το θέμα είναι πώς τα κάνετε όλα αυτά.

Διαβάστε Επίσης  Καθαρισμός προσώπου: Πώς να απαλλαγείτε από τα «υπολείμματα» του χειμώνα

Πιθανότατα όπως η πλειοψηφία των χρηστών, δηλαδή σκύβοντας πάνω από τη συσκευή, σωστά; Μόνο που έτσι ο λαιμός σας αποκτά καμπτική στάση και παρουσιάζει το φαινόμενο Tech-Neck.

Στην επιφάνειά του χαράσσονται βαθιές εγκάρσιες ρυτίδες και το σαγόνι «διπλώνει» και «κρεμάει». Για να αποφύγετε τις λεγόμενες ρυτίδες τεχνολογίας ή να μην επιδεινώσετε όσες εμφανίσατε ήδη, πρέπει να συνηθίσει το κεφάλι σας στη σωστή στάση και κλίση: ανεβάστε λοιπόν το κινητό στο ύψος των ματιών σας, ώστε να μη χρειαστεί να σκύβετε και βέβαια, μην κολλάτε νυχθημερόν στην οθόνη.

Μην αμελείτε όμως και την απαραίτητη φροντίδα εκ των έσω που θα συσφίγξει τον λαιμό και το πηγούνι σας. Το Face Tightener Cream Booster προσφέρει 13 φορές περισσότερη σύσφιγξη* και 60% περισσότερη ελαστικότητα* για να ξαναδείτε τον λαιμό σας σφικτό και σμιλεμένο.

Μετά την εφαρμογή του, μην ξεχάσετε να απλώσετε στην περιοχή και την συσφιγκτική αντιγηραντική κρέμα Neck Contour Cream που αυξάνει τις ίνες κολλαγόνου κατά 66%** και ελαστίνης κατά 57%**, για σφριγηλότητα, μείωση του διπλοσάγονου, ανόρθωση του λαιμού και επαναφορά του οβάλ του προσώπου. Δεν αποτελεί τυχαία την ιδανική εναλλακτική δερμοκαλλυντική προσέγγιση των επεμβατικών θεραπειών.

Και μην ξεχνάτε την πιο σημαντική συνήθεια: με ανορθωμένο ή χαλαρωμένο λαιμό, με «διπλωμένο» ή σμιλεμένο πηγούνι, να στέκεστε μπροστά στον καθρέφτη με τους ώμους πίσω και το κεφάλι ψηλά και να χαμογελάτε, σίγουρη για τον εαυτό σας, σίγουρη για τη γοητεία σας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *