Η Μάγισσα: Η σοκαριστική επίθεση στη Θεοφανώ που θα την αφήσει αναίσθητη

 

Η Μάγισσα: Η σοκαριστική επίθεση στη Θεοφανώ που θα την αφήσει αναίσθητη

Η Μεταξία ζει τις χειρότερες μέρες της.Η Μάγισσα: Η σοκαριστική επίθεση στη Θεοφανώ που θα την αφήσει αναίσθητη

 

Ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια και η ίδια όχι μόνο δεν μπορεί να αντιδράσει αλλά πρέπει να κρύψει και το θυμό της.

Η Δαμιανή άλλωστε την έχει προειδοποιήσει πως, αν αντιληφθεί το παραμικρό θα της κάνει τη ζωή κόλαση, ενώ η μητέρα της που επίσης έχει μάθει την αλήθεια, ότι θα την σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Παράλληλα οι προσπάθειες του Σπήλιου να βρει το θησαυρό πέφτουν στο κενό, ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Η Μεταξία από την άλλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την Κερασίνα προκειμένου να μαθαίνει ότι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζανή και αρχίζει να της το παίζει φίλη.Η Μάγισσα: Η σοκαριστική επίθεση στη Θεοφανώ που θα την αφήσει αναίσθητη

Στο μεταξύ, ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων ενώ ο Κανέλλος δέχεται μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει.

 

Η Θεοφανώ επισκέπτεται με την Σιμόνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμα της ή να απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα έχει υπολογίσει.

Ο Κανέλλος με τη βοήθεια του Αντρέι επισκέπτεται το Γύθειο, αποφασισμένος να βρει απαντήσεις για τον αδερφό του. Η Μεταξία από την άλλη έχει αρχίσει να ανησυχεί και για τον Μάρκο, αφού υποψιάζεται ότι συναντιέται κρυφά με τι Θεοφανώ.

Παρόλο που προσπαθεί να μην της δίνει δικαιώματα, εκείνη το νιώθει ότι μεταξύ τους υπάρχει μεγάλο δέσιμο κι αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *