Το φρούτο που πρέπει να τρώτε για επίπεδη κοιλιά

 

Το φρούτο που πρέπει να τρώτε για επίπεδη κοιλιά

Το φρούτο που πρέπει να τρώτε για επίπεδη κοιλιά

 

Η προσπάθεια απώλειας βάρους μπορεί να είναι ένα περίπλοκο «ταξίδι», ειδικά αν προσπαθείτε να εγκαταλείψετε όλες τις γευστικές επιλογές που αγαπάτε.

Τα φρούτα είναι μια υγιεινή και ταυτόχρονα γλυκιά τροφή που μπορεί να βοηθήσει στους στόχους σας για απώλεια βάρους, ειδικά αν θέλετε να χάσετε λίπος στην κοιλιά.

Οπότε, σύμφωνα με την Courtney D’Angelo, MS, RD, συγγραφέα στο Go Wellness, ένα από τα καλύτερα φρούτα που μπορείτε να φάτε για επίπεδη κοιλιά είναι το μήλο!

«Η κατανάλωση ενός μήλου την ημέρα μπορεί να κάνει περισσότερα από το να κρατήσει τον γιατρό μακριά, καθώς είναι φρούτα γεμάτα με υγιεινά φλαβονοειδή και φυτικές ίνες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην καύση του λίπους της κοιλιάς», λέει η D’Angelo.

Διαβάστε Επίσης  Τι πρέπει να προσέχουμε στα τρόφιμα που καταναλώνουμε τη Σαρακοστή;

Το φρούτο που πρέπει να τρώτε για επίπεδη κοιλιάΤα μήλα είναι υγιεινά για πολλούς διαφορετικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης, να διαχειρίζονται την αρτηριακή πίεση, να βελτιώνουν την υγεία του εντέρου σας και, σύμφωνα με την D’Angelo, να βοηθούν στην πρόληψη του κοιλιακού λίπους.

«Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες πηκτίνης, οι οποίες κάνουν δύο πράγματα: προάγουν τον κορεσμό και μπορούν να επιβραδύνουν το μεταβολισμό σας επειδή οι φυτικές ίνες πηκτίνης διασπώνται αργά», λέει η D’Angelo. «Έτσι, προφανώς όταν νιώθουμε χορτάτοι δεν θα θελήσουμε να καταναλώσουμε επιπλέον snacks. Τα μήλα έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, οι οποίες συνοδεύονται από χρήσιμα αντιοξειδωτικά που είναι γνωστό ότι βοηθούν στη διαχείριση και τον έλεγχο του βάρους.»

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι απαγορευτικές τροφές για το βράδυ

Τα μήλα μπορούν επίσης να προωθήσουν την απώλεια λίπους στην κοιλιά αντικαθιστώντας τα ζαχαρούχα snacks. Επειδή η σταθερά υψηλή κατανάλωση προστιθέμενης ζάχαρης έχει συνδεθεί με μεγαλύτερες ποσότητες κοιλιακού λίπους, η κατανάλωσή της από πιο φυσικές πηγές, όπως τα μήλα, αντ’ αυτού μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους.

Αν δεν θέλετε να τα φάτε σκέτα, δοκιμάστε να προσθέσετε μερικές φέτες σ’ ένα bowl βρώμης, ειδικά επειδή οι φυτικές ίνες που βρίσκονται στη βρώμη έχουν συνδεθεί με τον έλεγχο του βάρους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *