Η Παραλία: Ο Καραχάλιος υποπτεύεται τον Σήφη και τον Γράντο

Η Παραλία: Ο Καραχάλιος υποπτεύεται τον Σήφη και τον Γράντο

Ο Διονύσης χρειάζεται τη βοήθεια του Παύλου σχετικά με την άδεια του ξενοδοχείου, την ώρα που η σχέση του με την Υπατία βρίσκεται στα χειρότερα της.Η Παραλία: Ο Καραχάλιος υποπτεύεται τον Σήφη και τον Γράντο

 

Ο Καραχάλιος πάντως συνεχίζει την έρευνα για τον φόνο της Ρηνιώς και έρχεται αντιμέτωπος με τον Γράντο, τον Σήφη και τις παράνομες δραστηριότητες τους.

 

Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί και τη γυναίκα του και την Νικολίνα, αφού τα πρώτα σημάδια της άνοιας είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Καμία από τις δύο όμως δεν ξέρει πως να τον βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η υγεία του Ιάκωβου και ο καβγάς με την Αθηνά

 

Η Παραλία: Ο Καραχάλιος υποπτεύεται τον Σήφη και τον Γράντο

Ο άγριος καιρός που επικρατεί δυσκολεύει πολύ τις ιατρικές επισκέψεις του Χάρι και της Υπατίας στα γύρω χωριά, ωστόσο εκείνοι καταφέρνουν να δουν τους ασθενείς τους και να επιστρέψουν στα Μάταλα.

Οι μέρες περνούν και ο Διονύσης ανακτά σιγά-σιγά τη χαμένη του αισιοδοξία.

Έτσι αρχίζει να πιέζει τον Παύλο να φέρει αποτελέσματα στο θέμα της άδειας του ξενοδοχείου και παράλληλα, σύμφωνα με το 7ΜέρεςTV, προσπαθεί να ανακτήσει την σχέση του με τον Γράντο, ο όποιος του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συμμετέχει ξανά στις βρωμοδουλειές του.

 

Η Παραλία: Ο Καραχάλιος υποπτεύεται τον Σήφη και τον Γράντο

 

Ο Καραχάλιος από την πλευρά του προσπαθεί να συνεχίσει τις έρευνες για το φόνο της Ρηνιώς κι έχει στο πλευρό του τον Αρβανιτάκη, τον οποίο έχει πείσει ότι ο ένοχος πιθανότητα κρύβεται στην κοινότητα των Ματάλων. Στο μεταξύ η γνωριμία με την Ναταλί έχει βοηθήσει τον Δημητρό να βρει ξανά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 49 ,50 ,51, 52

Μάλιστα πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά, όμως ολοένα και περισσότερος χρόνος που περνά με τους χίπηδες και οι φιλίες τους μαζί τους ανησυχούν πολύ την Νικολίνα, η οποία δεν βλέπει με καλό μάτι τις νέες συνήθειες του γιου της.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *