Ηράκλειο: Πέθανε από ηλεκτροπληξία στην ταράτσα του σπιτιού του – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του

Ηράκλειο: Πέθανε από ηλεκτροπληξία στην ταράτσα του σπιτιού του – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα τουΤραγωδία στο Ηράκλειο με έναν άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην ταράτσα του σπιτιού του, από ηλεκτροπληξία. Τι βρέθηκε στα χέρια του…

Ένα γυμνό καλώδιο που έπιασε τον έστειλε ακαριαία στον θάνατο. Το Ηράκλειο παραμένει ανάστατο από την τραγική είδηση με τον θάνατο του 71χρονου από ηλεκτροπληξία. Είχε ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του για εργασίες και όταν η ώρα πέρασε χωρίς να έχει κατέβει αποφάσισε να πάει η γυναίκα του. Ήταν εκείνη που το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου τον βρήκε πρώτη νεκρό και ειδοποίησε ασθενοφόρο, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ – Εξελίξεις: Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα!

Δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια να επανέλθει στη ζωή ο άτυχος άντρας. Παρά τις προσπάθειες τόσο στο σημείο της τραγωδίας όσο και αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Το σπίτι που έμενε βρίσκεται στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών κεραυνοβολήθηκε από γυμνό καλώδιο και υπέστη ηλεκτροπληξία.

Τον 71χρονο βρήκε νεκρό η σύζυγός του και ειδοποίησε τις Αρχές. Στην ταράτσα της τριώροφης κατοικίας, όπου ο 71χρονος είχε τοποθετήσει κλουβιά με πουλιά, υπήρχαν διάφορα εργαλεία αλλά και ποσότητα νερού στο πάτωμα, καθώς ο άτυχος άνδρας επρόκειτο να πραγματοποιήσει εργασίες μόνωσης.

Διαβάστε Επίσης  Βροχερός και την Τετάρτη ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του διερευνώνται. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, όταν βρέθηκε από τους οικείους του κρατούσε στο χέρι του ένα καλώδιο, από το οποίο περνούσε ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *