Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 20, 21, 22

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 20, 21, 22: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 20, 21, 22
Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 20 στις 06/11/2023
Επεισόδιο 20
Δευτέρα
Μία αναδρομή στο παρελθόν πολύ σύντομα θα ρίξει φως στην ιστορία των δύο οικογενειών. Η φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 θα μας ταξιδέψει… δύο χρόνια πίσω από την εποχή που διαδραματίζεται και πιο συγκεκριμένα στον Αύγουστο του 1816, για να δούμε τα γεγονότα που προηγήθηκαν της ένωσης των δύο αντιπάλων πατριών, των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, και να πάρουμε μία γεύση από την κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ισχυρές οικογένειες.

Μετά την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία, το κρύο και η καταχνία έχουν καταπιεί τη Μάνη, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Η πείνα, ο τρόμος και ο λιμός κυριαρχούν και η ελπίδα έχει χαθεί από τα πρόσωπα των ανθρώπων.

Το διάστημα εκείνο οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο και τίποτα δε φαίνεται ικανό να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα τους. Οι ανάγκες όμως της συγκεκριμένης εποχής θα αναγκάσουν τις δύο οικογένειες να κάνουν εκεχειρία μέσω μιας ένωσης.

Ο γάμος του Μάρκο και της Μεταξίας ύστερα από πρόταση της Γερακίνας θα δώσει τέλος σε μία αντιπαλότητα που δεν είχε κανένα νικητή. Ένας παράνομος έρωτας όμως θα γεννηθεί και μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στον Πύργο των Λασκαραίων.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Το παράνομο ζευγάρι δεν είναι άλλο από την Μεταξία και τον Τζανή. Η πρώτη που θα ανακαλύψει αυτή τη σχέση είναι η Δαμιανή, η οποία δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να προστατέψει το γιο της. Με τη βοήθεια της Πολυξένης, σκοτώνει το μωρό που γέννησε η Μεταξία, προκριμένου να μην αποκαλυφθεί ότι είναι του Μάρκου αλλά του Τζανή.

Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος παράνομος έρωτας που απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Οι κρυφές συναντήσεις ανάμεσα στον Μάρκο και τη Θεοφανώ πληθαίνουν και η σπίθα του ερωτά τους φουντώνει…

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 21 στις 07/11/2023
Επεισόδιο 21
Τρίτη
Η Μεταξία ζει τις χειρότερες μέρες της. Ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια και η ίδια όχι μόνο δεν μπορεί να αντιδράσει αλλά πρέπει να κρύψει και το θυμό της. Η Δαμιανή άλλωστε την έχει προειδοποιήσει πως, αν αντιληφθεί το παραμικρό θα της κάνει τη ζωή κόλαση, ενώ η μητέρα της που επίσης έχει μάθει την αλήθεια, ότι θα την σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Παράλληλα οι προσπάθειες του Σπήλιου να βρει το θησαυρό πέφτουν στο κενό, ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Του κλείνει ραντεβού σε ερημικό μέρος και…

Η Μεταξία από την άλλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την Κερασίνα προκειμένου να μαθαίνει ότι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζανή και αρχίζει να της το παίζει φίλη.

Στο μεταξύ, ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων ενώ ο Κανέλλος δέχεται μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 22 στις 08/11/2023
Επεισόδιο 22
Τετάρτη
Η Θεοφανώ επισκέπτεται με την Σιμόνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμα της ή να απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα έχει υπολογίσει.

Ο Κανέλλος με τη βοήθεια του Αντρέι επισκέπτεται το Γύθειο, αποφασισμένος να βρει απαντήσεις για τον αδερφό του. Η Μεταξία από την άλλη έχει αρχίσει να ανησυχεί και για τον Μάρκο, αφού υποψιάζεται ότι συναντιέται κρυφά με τι Θεοφανώ.

Παρόλο που προσπαθεί να μην της δίνει δικαιώματα, εκείνη το νιώθει ότι μεταξύ τους υπάρχει μεγάλο δέσιμο κι αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

Και αφού δεν μπορεί να τα βάλει με τον άντρα της, επιτίθεται στην Θεοφανώ που λόγω της θέσης της την θεωρεί πιο αδύναμη. Την ίδια ώρα η Σιμόνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τι Θεοφανώ στη σπηλιά και φεύγει από τον Πύργο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *