Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια : 17, 18

 

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια : 17, 18

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: 17, 18. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

 

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια : 17, 18

Οι Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 17

Ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να μάθει για το συμβάν στο Εργατικό Κέντρο και τον λόγο που δεν δημοσιεύθηκε το άρθρο του. Ο δάσκαλος της Βασιλικής αρρωσταίνει και ο Παύλος αναλαμβάνει την προγύμναση της για τις εισαγωγικές της εξετάσεις.

Ο Αρδίτης συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις. Ο Κοσμάς είναι σοκαρισμένος από την αυτοκτονία του εργάτη, ενώ για πρώτη φορά σε ένα ξέσπασμα του παρενοχλεί τη Μαρίκα. Η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο και γοητεύεται. Ο Σώτος βοηθά τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Η Φρόσω αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μέλιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ρεζιλεύεται δημοσίως

 

Οι Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 18

Ο Παύλος ξεκινά μαθήματα με τη Βασιλική και εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον τα αληθινά τους αισθήματα. Η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι του Κοτρώτση για την ευημερία των ψυχοκορών τους. Ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη.

Η Νέλλα χειροτερεύει κι ο γιατρός παραδέχεται στον Σώτο την εξάρτησή της από οπιούχα, ενώ ο Κοσμάς αρνείται να αποδεχθεί το πρόβλημα. Η Μάγια και ο Αρδίτης διαφωνούν για την πολιτική γραμμή που πρέπει εκείνη να ακολουθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ποια η σχέση του Βασίλη με τον Στεφανή Σταματάκη;

Έχοντας υποψίες για τον εγγονό του, ο Αρδίτης βάζει να παρακολουθούν τον Ερμή. Ο Νάτσης στήνει παγίδα στους γαμπρούς του. Η Φρόσω πιέζει τον Μέλιο να φύγουν γρήγορα από το σπίτι του Νάτση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *