Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται τη Ναταλί

Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται τη ΝαταλίΤο νέο έτος μπαίνει με χαρά κι αισιοδοξία βρίσκοντας τον Χάρι αφοσιωμένο στην Υπατία. Κάτι όμως που φέρνει δυσαρέσκεια στην κοινότητα των χίπιδων. Ο Δημητρός νιώθει την καρδιά του να χτυπά δυνατά για την Ναταλί και έτσι επιστρέφει στην χαρά.

Μόνο που η Νικολίνα ανησυχεί για τα καμώματα του γιου της. Ανησυχεί όμως και για την κατάσταση του Νικήτα που δείχνει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην άνοια.

Πεπεισμένος ότι είναι πολύ πιθανό ο ένοχος να κρύβεται στην κοινότητα τον Ματάλων ο Καραχάλιος με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη έχει επιστρέψει στο χωριό με σκοπό να επαναφέρει τις έρευνες. για τον φόνο της Ρηνιώς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης και η Μαρίνα έρχονται ξανά κοντά

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Δημητρός πετάει στα σύννεφα μετά τη γνωριμία του με την Ναταλί και αντλώντας νέα δύναμη από τη φιλία τους ανακτά την χαμένη του χαρά για τη ζωή. Συνεπαρμένος μάλιστα πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά ώστε να μπορεί να συνεννοείται μαζί της.

Ωστόσο οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με την Ναταλί προκαλούν ανησυχία στην Νικολίνα και την φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ο Γράντος με τον Σήφη τους φέρνουν αντιμετώπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Πέτρο

Από την πλευρά της η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για τα οικονομικά της ενώ η σχέση της νεαρής κοπέλας με τον πατέρα της τον Διονύση παραμένει φορτισμένη μιας και είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν και να καταλάβει ο ένας τον άλλον.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *